3 echipamente si produse necesare intr-un magazin nou

sertar bani

Un magazin care are ca obiect de activitate comercializarea de produse alimentare sau nealimentare este, in continuare, o idee foarte populara de afaceri. Fie ca este vorba despre un magazin axat pe o anumita nisa sau un magazin general, o afacere de acest fel are sanse bune sa atraga clienti si, in cele din urma, sa genereze profituri.

Daca te gandesti sa te lansezi si tu in afaceri urmand un astfel de plan, trebuie sa iei in calcul faptul ca exista o serie de echipamente de care ai nevoie. Unelte precum un sertar bani sau o casa de marcat te ajuta sa le oferi clientilor tai experiente placute in magazin, dar si sa ai o activitate mai bine organizata.

Sertar de bani si alte echipamente utile intr-un magazin

Casa de marcat – casa de marcat este nu doar foarte utila pentru un magazin, ci chiar obligatorie. Nicio firma care are ca obiect de activitate vanzarea de produse nu poate sa isi desfasoare activitatea fara sa utilizeze o casa de marcat. Vestea buna este ca pe piata exista modele foarte performante.

Acestea contribuie la imbunatatirea experientei clientilor tai, dar si la usurarea sarcinilor vanzatorilor. In plus, o casa de marcat performanta te poate ajuta si cu documente utile in contabilitate, precum si cu pastrarea evidentei stocurilor. Asigura-te ca indeplinesti si obligatia de a fiscaliza casa de marcat inainte de a o utiliza.

Sertar de bani – un sertar de bani este o structura produsa din materiale metalice si plastice, dotata cu sistem de inchidere prin cheie. Acesta functioneaza asemenea unui seif, fiind locul ideal in care persoana care incaseaza platile intr-un magazin sa depuna numerarul. Ai nevoie de un sertar de bani care sa garanteze siguranta banilor pe care ii incasezi, dar si o organizare buna, prin intermediul compartimentelor din interiorul sau.

Terminal POS bancar – terminalul POS este un dispozitiv prin care le oferi clientilor tai posibilitatea de a plati contravaloarea produselor, prin intermediul unui card bancar. De altfel, daca ai o afacere cu o cifra de afaceri anuala de minimum 10.000 de euro, ai obligatia legala de a oferi clientilor oportunitatea sa plateasca prin intermediul unui card.

Un POS de calitate reprezinta un dispozitiv de dimensiuni mici, cu conexiune 3G, 4G si Wi-Fi. Acesta este usor de manevrat, deplasat si conectat, in asa fel incat sa se conecteze la casa de marcat. Totodata, POS-ul este un avantaj pentru tine, deoarece face ca incasarile sa fie mai usor de inregistrat, comparativ cu plata prin numerar.

Pentru a fi sigur ca iti dotezi magazinul cu echipamente profesionale eficiente, asigura-te ca le achizitionezi de la un magazin specializat, asa cum este Cria Soft. Pe site-ul TehnicaFiscala.ro ai posibilitatea de a descoperi o gama variata de sertare de bani, case de marcat si terminale POS bancare.

Pe langa echipamentele in sine, acolo gasesti si consultanta de care ai nevoie pentru procesul de fiscalizare al casei de marcat. Alege sa investesti in sertare de bani si alte echipamente sigure, pentru ca magazinul tau sa le ofere cele mai bune experiente clientilor, dar si sa beneficiezi de protectia numerarului pe care il incasezi!