3 situatii in care o pompa pentru bidonul cu apa isi dovedeste utilitatea!

pompa pentru bidon apa

O pompa pentru bidonul cu apa este un accesoriu destinat extragerii, dintr-un bidon de 19 litri, a unei cantitati mai mici de apa, spre exemplu pentru a umple un pahar, o cana sau o sticla de 0,5 litri ori 1 litru. Desi unii oameni ar putea considera ca o astfel de achizitie reprezinta un simplu moft, ea isi dovedeste utilitatea in numeroase situatii, dupa cum vei vedea in continuare. In general, in lipsa unui dozator la care sa fie cuplat bidonul, pompa permite utilizarea acestuia fara a fi deplasat, o actiune dificila pentru anumite categorii (copii, seniori etc.).

1. O petrecere a copiilor. In primul rand, o pompa pentru bidonul cu apa se va dovedi extrem de folositoare la o petrecere la care iau parte copii, fie ca vorbim despre o aniversare, o serbare scolara sau orice alta ocazie fericita de acest tip. Accesoriul respectiv va fi nu numai util, ci si distractiv, stimuland consumul de apa in randul unei categorii de varsta care prefera, din pacate, sucurile, mai ales cele carbogazoase si nesanatoase.

Intrucat vorbim despre copii, care in general sunt mai neindemanatici decat adultii, recomandam pompa pentru bidonul cu apa Sink de la H2On. Spre deosebire de modelele traditionale portabile, aceasta este dotata cu o tavita pentru pahar, pentru un plus de practicabilitate.

2. Un eveniment la care iau parte seniori. Organizatorii unui eveniment la care iau parte seniori, spre exemplu o serata sau un bal ori o masa festiva in cinstea acestora, isi pot arata respectul fata de participanti inclusiv prin montarea unor pompe pentru bidonul cu apa. Astfel, persoanele de varsta a treia nu numai ca vor avea acces la o apa de calitate, care sa fie benefica pentru sanatatea lor, ci vor trai si un sentiment de satisfactie, intrucat isi vor procura singure apa, fara a fi servite neaparat de catre cineva.

3. Intr-o biblioteca sau sala de lectura. Pompa pentru bidonul cu apa amintita mai sus este extrem de silentioasa, motiv pentru care poate fi utilizata fara probleme inclusiv intr-o biblioteca sau sala de lectura. Pe langa faptul ca nu ii va deranja sub nicio forma pe ceilalti, permitandu-le sa se concentreze in continuare la studiu, aceasta ofera si o maniera eleganta de a umple un pahar cu apa, demna de un astfel de loc.

pompa pentru bidon apa

Compania romaneasca H2On, premiata international pentru calitatile apei sale, livreaza bidoane de 19 litri la domiciliu si la birou, in aceeasi zi, in toata tara. In plus, aceasta furnizeaza clientilor sai si echipamente, precum dozatoare, espressoare, dar si respectiva pompa pentru bidonul cu apa inovativa. Calitatile sale includ: materiale sigure (plastic, otel inoxidabil, silicon alimentar), fara miros, cu luciu ridicat, rezistente la zgarieturi/uzura; silentiozitate, asa cum precizam si mai sus; o autonomie de 30-40 de zile dupa incarcarea completa (care dureaza 3 ore); o interfata simpla si intuitiva; prezenta tavitei de suport pentru pahar/cana; un pret redus; versatilitate in utilizare – birouri, aer liber, locuri publice, hoteluri, picnic, activitati de camping etc.