Aparat de aer conditionat Daikin Stylish 7000 Btu/H

aer conditionat

In prezent aparatele de aer conditionat reprezinta o necesitate in intreaga lume. Schimbarile climatice si temperaturile tot mai mari din timpul verii, ne fac nevoiti sa apelam la solutii inovative pentru imbunatatirea calitatii vietii.

Modelul de aer conditionat Daikin Stylish 7000 Btu/H face parte dintr-un club select de sisteme de climatizare. Acest lucru se datoreaza faptului ca a reusit sa adune numeroase premii de prestigiu printre care si premiul Good Design Award 2017, pentru cel mai subtire aparat de aer conditionat de pe piata (unitate de perete).

Asadar, pe langa faptul ca este un aparat compact, modern si economic, modelul Daikin Stylish 7000 Btu/H ofera utilizatorului si un aspect placut, usor de instalat oriunde in casa. Este un avantaj major de care poti tine seama atunci cand alegi un sistem de climatizare.

Aparatele de aer conditionat de la Daikin sunt cunoscute pe piata din intreaga lume de peste 90 de ani. Acestea sunt populare pentru design si tehnologii de top care ajuta la imbunatatirea calitatii vietii.

Aer conditionat cu design moden si compact

Aparatul de aer conditionat Daikin Stylish 7000 Btu/H are un design modern fapt ce il face foarte cautat mai ales in randul tinerilor. De asemenea, acesta este compact si dotat cu o functionalitate adecvata pentru orice tip de interior datorita finisajelor elegante. Pe langa aspectul modern si compact potrivit oricarei incaperi, Daikin Stylish 7000 Btu/H are eun nivel de zgomot de functionare sub 20 de decibeli.

Confort sporit si consum redus la fiecare utilizare

Gama de produse Stylish-32 are un consum foarte mic de energie la fiecare utilizare fara sa scada din confortul oferit prin racirea la o temperatura optima a camerei. Distribuirea aerului se face uniform in intreaga incapere datorita baleierei automate pe verticala ce deplaseaza fantele de refulare.

Aerul conditionat Daikin Stylish 7000 Btu/H foloseste cea mai noua tehnologie Inverter ce permite reducerea consumului de energie si de pana la 68%. Asadar, in comparatie cu alte game de produse acesta va creste gradul de satisfactie prin eficienta ridicata.

Temperatura stabila in casa

Daca vrei un aparat de aer conditionat ieftin si de calitate, atunci Daikin Stylish 7000 Btu/H este alegerea potrivita. Ai parte de temperatura stabila in casa intreaga zi. Senzorul grid eye detecteaza temperatura din intreaga suprafata a camerei. Redirectioneaza eficient aerul rece in onele unde considera ca e necesar sa egaleze diferenta de temperatura.

Sunt numeroase functii cu care acest aer conditionat Vollmax este echipat. Printre cele mai populare se numara Jetul de aer 3D. Acesta are un rol foarte important. Conbina baleierea automata in sus si jos pentru a trimite eficient jetul de aer cald/rece in toate colturile camerei. Functia silentioasa poate scadea nivelul de zgomot sub 19 decibeli.

Filtrul fotocatalitic din apatit de titan de dezodorizare are un rol esential in indepartearea particulelor de praf. Astfel sistemul de climatizare curata eficient aerul din locuinta de particulele de praf care pot cauza crize de astm sau alergii. Aerul este proaspat si curat la fiecare utilizare, fiind recomandata curatarea filtrului fotocatalitic periodic.