Aplică acum pentru un job de model la agenția TeamVision și viața ta se va schimba în bine

Cum piața muncii este în continuă schimbare de câțiva ani, ne putem aștepta la apariția unor joburi noi, diferite de cele clasice sau chiar controversate, dacă vorbim aici de videochat, de exemplu. Chiar dacă multe persoane nu au o părere bună despre acest job, percepția lor este eronată pentru că nu știu despre ce este vorba.

În principiu, videochatul se bazează pe comunicarea între două persoane și este o colaborare legală, plătit chiar mult mai bine decât alte joburile obișnuite. În cele ce urmează vom clarifica aceste aspecte.

A fi model de videochat este un job full-time și implică contract de colaborare

Indiferent că vorbim aici de videochatul feminin sau cel masculin acest gen de job se adresează persoanelor ambițioase care știu ce vor de la viață. Nu este nimic rău în a-ți îndeplini visele, în a-ți dori să deții o mașină personală sau o locuință confortabilă. Dacă ne referim la acest studio de videochat pentru barbati, acesta oferă mai mult decât un venit minim pe economie. Vorbim despre o colaborare care presupune implicare în online 10 ore pe zi, dar la sfârșitul lunii un model primește în mână 1000$. Asta pentru început.

Modelele cu experiență pot ajunge și la câștiguri de peste 15000$, cu consecvență și determinare. Cu acești bani pot începe chiar o afacere proprie. Pentru a vedea mai multe dintre avantajele acestei colaborări intra pe site-ul TeamVision Studio și convinge-te singur.

Care sunt cerințele agenției, este necesară experiența?

O prezență fizică plăcută va impresiona la orice fel de job, dar nu asta caută agenția, ci felul în care se realizează comunicarea cu alte persoane. Pentru că această colaborare se bazează, în primul rând, pe deschidere, onestitate, comunicare și stabilirea unei conexiuni. În al doilea rând, experiența nu este necesară, dar cunoașterea limbii engleze la un nivel cel puțin mediu este absolut necesară.

Oamenii care apelează la videochat au nevoie de încrederea pe care le-o poate da doar o persoană care vorbește limba lor. Pe de altă parte atenția acordată acelei persoane o va face să revină și în sesiunea următoare. Și de aici desigur, recompensele financiare vor crește treptat.

Îmi place cum sună, unde pot aplica pentru asta?  

Dacă te-ai decis că acest lucru este pentru tine, nu mai are rost să eziți. Este simplu ce ai de făcut, intră pe site-ul oficial și aplică pentru un interviu. Șansele cresc dacă ești ambițios și determinat. În cadrul interviului vei avea parte de o discuție relaxată cu managerul TeamVision, despre tine și planurile tale de viitor. Dacă acestea coincid cu cele ale agenției, ești ca și angajat. Contractul este semnat imediat, iar pe parcursul colaborării vei avea parte de training și susținere din partea echipei.

Poți alege să lucrezi chiar de la studiou, într-una din camere amenajate în așa fel încât să se potrivească cu stilul tău sau poți de asemenea să alegi munca de acasă. Programul este flexibil, adaptat la nevoile tale. Iar câștigurile sunt desigur pe măsura implicării. În sfârșit, ai găsit ceea ce îți aduce satisfacții financiare excelente!

Pentru mai multe detalii poți accesa pagina oficială TeamVision.

Contact: [email protected]

Telefon: 0748 240 822