Bratara cu charm, mereu o idee perfecta de cadou

Dintotdeauna o provocare pentru oricine, achizitionarea unui cadou potrivit pentru o reprezentanta feminina ramane o misiune greu de indeplinit. Nu imposibila desigur! Totul tine de efortul pe care il depune fiecare pentru a o indeplini cu succes. Chiar daca fiecare femeie este diferita, un cadou cu care e greu sa dai gres este bratara charm. Bineinteles, trebuie sa cunosti persoana in cauza, preferintele sale vizavi de culori, stil – pentru a putea face selectia potrivita. Cand varietatea de modele este atat de bogata ca la VeeShop, iti va fi greu sa te decizi asupra unuia singur.

Un cadou memorabil – bratara cu charm

Stii ca darul tau a fost apreciat atunci cand il vezi frecvent purtat de cea careia i l-ai daruit. Ca sa mergi la sigur cu o astfel de achizitie, iata cateva tipuri de personalitati si bratarile asociate cu acestea, regasite de altfel la costuri rezonabile pe VeeShop.ro.

→Femeia cu personalitate sangvinica

Pentru prietena cu o astfel de personalitate este potrivita o bratara charm in tonuri vesele, optimisme. Vorbim despre tipul de persoana a carei trasatura principala este le joie de vivre – optimismul la cote inalte. Mereu fascinata de lucrurile noi, va fi mai mult decat incantata de un astfel de cadou. De preferat este sa optezi pentru un model cu floricele, cu margele pictate sau cristale. Ce detalii pot reda mai bine buna dispozitie daca nu acestea?

→Femeia cu o personalitate colerica

Poate una dintre cele mai dificile provocari, aceasta nu va fi usor de satisfacut. Alegerea perfecta consta intr-o bratara care denota seriozitate, putere, izvor de energie nesecata. Numai un astfel de charm ar putea sustine o astfel de personalitate. Modele care merita atentia ta sunt Yin&Yang, cele cu medalioane metalice, cu margele alb – negru, etc. Toate simbolizeaza echilibrul vietii, armonia, perseverenta.

→Femeia cu o personalitate melancolica

Poate ca de cele mai multe ori o fire contemplativa, femeia melancolica merita rasplatita cu un charm la fel de elegant si delicat ca ea. Creativitatea, emotivitatea, sensibilitatea ce o caracterizeaza pot fi frumos subliniate cu o bratara multicolora, cu fluturi, floricele, cristale, inimioare, cu unicorni – mai simpla sau mai incarcata. Presupunand ca deja stii mai indeaproape persoana careia urmeaza sa ii oferi cadoul, poti face si alegerea potrivita privind simplitatea bratarii.

→Femeia cu o personalitate flegmatica

Cand diplomatia este calitatea de baza a femeii speciale din viata ta, bratara ideala devine cea care se diferentiaza printr-un detaliu la fel de special ca aceasta calitatate. Recunosti fara prea mare efort modelele care se incadreaza in aceasta categorie rasfoind colectia de charm-uri de la VeeShop. Linistea si totodata flexibilitatea – capacitatea de a se adapta usor la schimbari – nu pot fi mai usor reprezentate decat de o bratara, accesorizata cu un detaliu minimalist, un charm sublim sub forma de stelute, completat de un pandativ de asemenea sub forma de stea. Desigur ca este doar un exemplu in acest sens.

In functie de personalitatea femeii dragi pe care urmeaza sa o surprinzi, e-shop-ul mentionat te asteapta cu o varietate de modele si calitate.