Ce face ca Loctite sa fie atat de bun

adeziv loctite

Descoperiti solutii care va imbunatatesc afacerea si va ajuta sa profitati la maximum de procesele dumneavoastra de productie cu LOCTITE® .

Cu produsele si serviciile LOCTITE ® , puteti:

  • Reduce timpul neplanificat
  • Imbunatati fiabilitatea
  • Preveni defectiunile echipamentelor
  • Obtine costuri de productie mai mici

Rasfoiti gama extinsa de adeziv LOCTITE ® si produse adezive industriale, de la dispozitive de blocare a firelor pana la materiale de management termic. Descoperiti cum produsele LOCTITE ® va pot ajuta sa faceti fata provocarilor legate de lipire, aderenta, tratamente de suprafata si etansanti.

Optimizati-va procesele de productie cu serviciile LOCTITE® potrivite . Accesati informatii si solutii testate pentru a imbunatati durata de viata a echipamentului, reducand timpul de nefunctionare a operatiunilor.

Necesitatea de a aborda provocarile legate de lipire, fie ca este vorba de defecte ale imbinarilor de lipire, fiabilitatea imbinarilor de lipire, goluri de lipit, fiabilitatea electrochimica, capacitatea de proces, durabilitatea sau alte tipuri de cerinte de lipire, este in crestere odata cu proiectele din ce in ce mai complexe.

Hera Industrial este lider de piata in inovarea materialelor de lipit, cu un portofoliu complet de solutii de lipit marca MULTiCORE care scade costul total si creste fiabilitatea. Gama noastra de produse de lipit include paste de lipit stabile la temperatura camerei, precum si pasta de lipit 90ISC de inalta fiabilitate, care adauga valoare ansamblurilor electronice. Gama noastra de produse include, de asemenea, fire de lipit , fluxuri lichide si materiale de reluare a lipirii.

Dezvoltarea materialului se afla in centrul fiecarui material de lipit si a fost de zeci de ani. Portofoliul nostru de lipire a castigat increderea clientilor nostri. Cu o gama larga de paste de lipit , fire cu miez si solide, fluxuri lichide si aliaje multiple, Loctite ofera o solutie completa pentru cerintele actuale si viitoare ale materialelor de lipit.

Ce este LOCTITE® ?

LOCTITE ® este unul dintre marcile de top Henkel, un lider global in solutii industriale de adezivi. Produsele adezive LOCTITE ® sunt solutii de adeziv, etansare si acoperire de inalta performanta, proiectate atat pentru scopuri industriale, cat si comerciale.

Tehnologia noastra inovatoare, expertiza de neegalat si produsele diverse ofera solutia ideala pentru multe provocari de productie, inginerie, industriale si casnice, inclusiv:

  • Legare instantanee
  • Lipirea structurala
  • Curatare si lubrifiere
  • Performanta termica

Reduceti timpul neplanificat, asigurati ansamblurile filetate si imbunatatiti-va eficienta operationala cu produse LOCTITE® de inalta calitate. Explorati intreaga gama pentru a afla cum LOCTITE® va poate ajuta sa va satisface nevoile de adeziv intr-o gama larga de industrii si aplicatii.

Cu paste de lipit stabile la temperatura camerei lider pe piata, pasta de lipit 90iSC de inalta fiabilitate, formulari de staniu-plumb pentru fabricarea traditionala si incrucisata, solutii de flux pentru procese cu unda dubla si fara plumb, precum si sarma de lipit cu miez si sarma de lipit solida, marca MULTiCORE lipiturile ofera o solutie cuprinzatoare pentru operatiunile moderne de productie SMT.

Angajamentul Loctite fata de cea mai buna realizare a imbinarii, redistribuire si fiabilitate este perfect. Acest lucru, in combinatie cu concentrarea noastra pe asigurarea unui viitor durabil, a condus la unele dintre cele mai avansate formulari din industrie.