Ce piese drujba Husqvarna iti furnizeaza un magazin profesionist?

piese drujba husqvarna

Atat profesionistii din domeniul silviculturii si peisagisticii, cat si gospodarii sau amatorii care detin un teren si doresc sa il ingrijeasca corespunzator au nevoie de utilaje performante, pentru a duce treaba la bun sfarsit. Dispozitivele de top te ajuta sa obtii cele mai bune rezultate intr-un timp scurt, oferind siguranta si confort pe toata durata folosirii. Desigur, printre aceste unelte se inscriu si motoferastraiele scandinave, care sunt dotate cu cele mai inovatoare piese de drujba Husqvarna!

Cu toate acestea, datorita conditiilor de mediu in care sunt utilizate, exista posibilitatea ca multe piese de drujba Husqvarna sa se uzeze sau defecteze iremediabil. In acest caz, cea mai buna solutie este sa iti achizitionezi altele noi de pe www.generalmotor.ro, magazin online din Romania specializat in vanzarea de astfel de piese originale si perfect compatibile, precum si alte accesorii, utilaje si echipamente! De la amortizoare si lanturi, pana la pile de ascutit, bujii, carburatoare sau diverse filtre, oferta magazinului este imbatabila atat din punctul de vedere al diversitatii, cat si al preturilor avantajoase!

Inainte de a-ti achizitiona piesele de care ai nevoie, trebuie sa te asiguri ca acestea sunt potrivite modelului de drujba pe care il detii. Pe piata poti intalni diverse tipuri de drujba Husqvarna, precum: cele de hobby, destinate utilizatorilor amatori si lucrarilor simple; multifunctionale, care sunt eficiente atat in privinta randamentului, cat si a consumului; drujbe profesionale, cu performante ridicate, utilizate pentru elagaj si alte lucrari din domeniul forestier.

Chiar si cele mai rezistente motoferastraie se pot defecta, insa, iar pentru a-ti continua treaba, vei avea nevoie de noi piese de drujba Husqvarna. Iata o parte dintre cele mai importante piese de rezerva, pe care le poti regasi si in oferta magazinului mai sus amintit!

Sine de ghidaj

Aceste piese de drujba Husqvarna sunt disponibile in trei variante: laminate cu fixare lata, solide cu fixare lata si varf HN, solide cu fixare lata si varf RSN. Poti comanda aceste piese la preturi cuprinse intre 152 de lei si 530 de lei.

Lanturi

Desigur, lanturile sunt unele dintre cele mai importante piese pentru drujbe, avand in vedere ca acestea reprezinta punctul de contact cu materialul ce necesita taiere, fiind astfel supuse celei mai intense activitati.

Iata patru dintre cele mai populare modele de lanturi ale producatorului scandinav: X-CUT C85 Chisel 3/8″ de 1,5 milimetri, X-CUT SP33G Semi chisel PIXEL .325″ de 1,3 milimetri, X-CUT S93G Semi chisel 3/8″ mini de 1,3 milimetri si HOO 1/4″ de 1,3 milimetri. Acestea sunt compatibile cu diverse modele de motoferastraie, indicate pe website-ul generalmotor.ro!

Echipamente de ascutire

In aceasta categorie se inscriu atat pilele rotunde (de 4,8 milimetri), cat si pilele plate (de 6 inci), seturile de ascutire 0.325″, dispozitivele de ascutit .325″ si sabloanele. Acestea pot fi achizitionate la preturi care variaza intre 7,50 lei si 68 de lei.

Baterii

In aceasta categorie de piese pentru drujbe intra incarcatoarele standard QC80, QC330 si QC500, precum si bateriile BLI10, BLI20, BLI100, BLI200, BLI300, BLI520X, BLI550X si BLI950X.

Pentru alte piese pentru drujbe Husqvarna, nu ezita sa intri pe site-ul www.generalmotor.ro! In oferta acestui magazin online vei gasi o gama intreaga de accesorii, precum genti si sisteme de depozitare, lubrifianti si combustibili, echipamente de protectie personala, imbracaminte de lucru, unelte de arboricultura si multe altele!