Ce trebuie să știți despre transportul unui corp acasă

Ce trebuie să știți despre transportul unui corp acasă

A face față morții unei persoane dragi poate fi deosebit de copleșitor dacă moartea se întâmplă în străinătate. Înainte de a putea fi organizată o slujbă de înmormântare sau de pomenire, familia îndurerată trebuie mai întâi să stabilească cum să trimită rămășițele persoanei dragi acasă. Acest proces de repatriere poate fi complicat (și costisitor) în funcție de circumstanțele implicate, servicii funerare sector 1 te poate sfătui în acest sens. Iată ce trebuie să știți despre cum să expediați un corp acasă dintr-o altă țară.

La ce să ne așteptăm atunci când livrăm un corp

Când cineva moare într-o altă țară, transportul rămășițelor acasă sau la locul înmormântării este cunoscut sub numele de repatriere. Cu toate acestea, repatrierea rămășițelor este de obicei ultimul pas al procesului și trebuie să se întâmple o serie de lucruri înainte ca repatrierea să poată avea loc. Este important să rețineți că se aplică legile locale din țara în care a avut loc decesul, ceea ce înseamnă că autoritățile locale sunt responsabile de investigarea cauzei decesului, de exemplu, un accident de vehicul cu motor. În unele cazuri, ancheta poate dura mult timp pentru a rezolva, astfel întârzierea eliberării certificatului de deces străin și procesul de repatriere.

Cât costă transportul corporal?

Costurile pentru expedierea unui corp acasă dintr-o țară străină depind de o varietate de factori, inclusiv distanța, greutatea și furnizorii de transport disponibili. În general, poate fi destul de scump să expediați un corp acasă într-un sicriu (aproximativ 3.000 – 20.000 USD) față de transportul rămășițelor incinerate într-o urnă de incinerare. Majoritatea companiilor aeriene care transportă rămășițe umane sunt desemnate „expeditori cunoscuți”, aprobați de TSA (Transport Security Administration) și furnizează de obicei o estimare a costului transportării rămășițelor unei persoane dragi la locul de înmormântare. Multe case funerare sunt, de asemenea, expeditori cunoscuți și includ aceste servicii funerare, așa cum au convenit familia.