Cele mai eficiente covoare dezinfectante

Situatia actuala cu care se confrunta intreaga lume a crescut gradul de necesitate al produselor dezinfectante si, in prezent, fiecare spatiu ce este deschis unui numar larg de persoane impune utilizarea acestora. Asadar, la intrarea in orice incinta, cu atat mai mult a uneia din sistemul medical, este obligatorie amplasarea unor covoare dezinfectante ce se pot cumpara de aici https://shop.mlm-medical.ro/140-covoare-dezinfectante si care sa impiedice raspandirea microorganismelor si a bacteriilor din exterior in intreaga cladire. Astfel ca, la MLM Medical, distribuitor de top in materie de produse special destinate institutiilor din domeniul medical, veti putea gasi o oferta de neratat in materie de astfel de covoare.

Eficienta garantata a covoraselor dezinfectante MLM Medical

In momentul in care este necesara achizitionarea unui covor dezinfectant intrare, cel mai important aspect care trebuie avut in vedere este gradul de eficienta pe care il are. Mai exact, cata putere de combatere are si perioada de functionare de la momentul aplicarii pana in punctul in care devine ineficient si nu mai asigura suficienta protectie impotriva organismelor periculoase. Variantele disponibile in acest sens la noi presupun cel mai bun raport calitate, durabilitate, pret. Astfel ca oferim clientilor nostri tot ceea ce este mai important la un covoras antibacterian. Acestea dispun de o substanta antibacteriana extrem de puternica, ce este impregnata pe toata suprafata lui adeziva, ceea ce garanteaza retinerea murdariei si combaterea  a bacteriilor de pe incaltamintea celor ce le traverseaza in proportie de aproape 100%. Fiecare covoras decontaminare dispune de 30 de straturi dezive din polietilena care sunt numerotate. Astfel ca, sporim durabilitatea acestora cu pana la 30 de utilizari, fiecare strat putand fi deslipit foarte usor, lasand loc unuia nou, cu putere maxima de actionare. In plus, sunt realizate in asa fel incat sa nu permita deplasarea cu usurinta din locul in care a fost amplasat, pentru a evita eventuale neplaceri.

Distribuitor acreditat

MLM Medical este recunoscut pe piata produselor destinate uzului medical ca fiind unul dintre cei mai importanti si profesionisti distribuitori, cu o experienta de peste 15 ani. Acest lucru garanteaza performanta si eficienta produselor, dat fiind faptul ca fiecare in parte este realizat si evaluat in conformitate cu cele mai stricte standarde de calitate din domeniu.

Pachete promotionale avantajoase

In ceea ce priveste preturile pe care le stabilim pentru produsele noastre, ne dorim sa fim accesibili pentru toate institutiile ce au nevoie de serviciile si produsele noastre. Asadar, incercam pe cat posibil sa conturam oferte promotionale. In cazul necesitatii unui covor dezinfectant, propunem un pachet de 10 bucati a cate 30 de straturi, de dimensiunile 45×125 cm, imbibate cu substante puternice, la doar  810 lei. In plus, asiguram transport gratuit oriunde in tara, prin curier rapid, la orice comanda depaseste suma de 200 de lei.