Cele mai noi modele Volvo din acest an

noile modele volvo 2023

Urmatoarea masina sau SUV Volvo din 2023 va asteapta. Modelul din 2023 aduce o serie intreaga de stiri incitante unei game deja incitante de vehicule. Indiferent daca Volvo S60 sau Volvo XC90 se afla deja pe radarul dumneavoastra, fie ca sunteti nou in lumea luxoasa si ecologica a vehiculelor Volvo, veti gasi ceva ce merita asteptat in gama de vehicule Volvo din 2023.

Ce este nou la Volvo S60 2023?

Primul sedan sport al marcii este mai puternic ca niciodata. Gama de masini Volvo 2023 vine cu cateva actualizari atractive de tehnologie, putere, confort si stil pentru acest sedan de lunga durata. Este setat sa castige cele mai recente capacitati de ultima ora, dar acesta este doar inceputul.

Cu specificatii mai puternice si mai eficiente, Volvo S60 2023 este gata sa va satisfaca dorintele de lux si senzatii tari fara a face compromisuri de ambele parti ale monedei. Puteti gasi mai multe informatii la reprezentanta Volvo în Targu Mures despre modelele noi.

Acelasi design fluid al caroseriei Volvo S60 din generatia actuala va ramane. Actualul Volvo S60 indreapta capetele fara efort cu combinatia sa frumoasa si armonioasa de curbe ascutite, linii clare, detalii complicate si repere de inalta clasa. Chiar si fara o actualizare, Volvo S60 2023 ar arata ca o masina moderna. Dar, reproiectarea pe noile modele Volvo S60 din 2023 va duce aceasta propunere mai departe.

Reproiectarea nu este completa. In schimb, va fi un lifting care complimenteaza stilul disponibil in prezent cu niste indicii de design modern mai elegant. In special, liftingul sedanului Volvo S60 2023 va incepe cu noi modele de bare de protectie. Bara de protectie spate are o schimbare majora; acesta asculta tevile de esapament integrate pentru a spori eleganta generala a sedanului Volvo S60.

Volvo S60 2022 ofera trei niveluri de echipare atractive. Exista ornamentul premium Momentum, ornamentul sofisticat Inscription si ornamentul R-Design dinamic si sportiv. Cu nivelurile de echipare Momentum sau R-Design, puteti alege pachetul Black Edition pentru a adauga un aspect mai puternic.

Pentru 2023, aceasta gama de echipamente este de asteptat sa ramana. Dar, ceea ce ofera fiecare nivel este de asteptat sa se schimbe. Pentru inceput, fiecare Volvo S60 din 2023 va oferi urmatorul nivel de conectivitate avansata. Mai exact, sistemul de infotainment integrat Google™ vazut pe modelele din 2022 precum Volvo XC90 va fi acum plasat in interiorul Volvo S60 ca o caracteristica standard.

Sistemul de infotainment Google™ integreaza perfect servicii de inalta tehnologie, inclusiv navigare dinamica, un asistent personal si multe altele. Insa, una dintre cele mai interesante parti este ca acest sistem de infotainment deblocheaza compatibilitatea actualizarilor over-the-air (OTA). Ce sunt actualizarile OTA? Ganditi-va la cum se actualizeaza smartphone-ul dvs. prin conectivitate wireless; Volvo dvs. 2023 cu actualizari OTA va proceda la fel.

De la functii imbunatatite de asistenta pentru sofer pana la eficienta optimizata, munca continua a inginerilor Volvo va fi descarcata automat pe Volvo S60 2023, imbunatatindu-va experienta de condus pe masura ce timpul trece.

Deci, intrebarea care se pune in mintea tuturor este cat va costa acest Volvo S60 actualizat. Deocamdata, nu suntem siguri de un pret specific, dar bazandu-ne pe pretul de pornire al sedanului Volvo S60 B5 FWD Momentum 2022, ne asteptam ca modelul 2023 sa aiba un pret  initial de aproximativ 40.000 EUR.

Daca sunteti interesati de cele mai noi modele Volvo, nu ezitati sa faceti o vizita la reprezentata Volvo din Targu Mures, care va asteapta cu cele mai bune oferte si o gama variata de modele.