Cum alegi o scoala de soferi categoria A buna | InstructorulTau.ro

La fel cum selectezi cea mai buna Scoala de șoferi Brașov instructorultau.ro in general, indiferent pentru ce fel de vehicul vrei sa iti iei permisul. Pentru ca, desi lucrurile sunt tare diferite in detaliu, cerintele majore sunt aceleasi. Sa zicem ca esti din Brasov. Primul gand este sa te pui in fata laptopului, sa cauti cea mai buna scoala de soferi categoria A Brașov , nu-i asa? Nimic gresit, dar ce te faci cand ai de ales din zeci, daca nu chiar sute de oferte? Cum scurtezi lista si cum alegi finalista? Simplu, urmezi check list-ul de mai jos:

  • Sa aiba autorizatiile la zi, si scoala, si instructorii lor angajati. Aici nu trebuie sa crezi pe nimeni pe cuvant, cauti direct pe DRPCIV ca sa te convingi singur.
  • Sa aiba un sediu de dimensiuni decente, unde sa poti merge cand poti la cursurile teoretice (asta inseamna sa poti alege din mai multe serii, care se intalnesc la diverse intervale orare).
  • Sa iti puna la dispozitie informatii despre rata de promovare obtinuta de instructori cu elevii precedenti, pentru ca ea spune multe despre talentul lor pedagogic.
  • Sa ti se permita sa ii intalnesti si sa vezi motocicletele in detaliu. Pentru ca nimic nu se compara cu senzatiile la prima mana.
  • Sa te ajute cu birocratia, programandu-te pe examen ei, ca macar grija asta sa nu o ai.

Daca sunt mai multe scoli care au calitatile de mai sus, asculta-ti instinctul si alege in functie de el. Si de aici incolo, let the fun begin, cum spune englezul. Fiindca va fi distractiv, greu si frumos, fix cum este si condusul unui motor. Si da, chiar merita bataia de cap!