Cum să cumpărați bijuterii ieftine și să arătați în continuare minunat

Știi ce sunt diferitele tipuri de bijuterii sau cum să găsești o piesă bună? Aceste lucruri vă pot ajuta să aflați mai multe despre lumea bijuteriilor. Puteți învăța cum să oferiți cadouri mai bune pentru bijuterii, cum să purtați și să vă îngrijiți propriile bijuterii și multe altele citind sfaturile de mai jos.

Încercați să vă curățați colecția de bijuterii cu o cârpă de lustruit. Acest lucru va oferi bijuteriilor dvs. strălucire și strălucire fără utilizarea substanțelor chimice potențial dăunătoare. Folosiți cârpa pe două fețe pentru a vă lustrui ușor bijuteriile, așa cum ați face un pahar delicat. Mai întâi folosiți partea de lustruit și terminați cu cealaltă parte pentru a face să strălucească.

Nu vă curățați bijuteriile cu substanțe chimice dure de uz casnic, cum ar fi amoniac, înălbitor sau terebentină. Puteți întoarce pietrele în acest fel și va mânca smalțul de pe bucăți.

Aveți grijă când depozitați toate bijuteriile împreună. Cutia potrivită pentru bijuterii care are compartimente, cârlige și suporturi separate pentru a menține piesele în afară este cea mai bună alegere. Nu le aruncați vreodată într-o grămadă. Acest lucru nu numai că poate dăuna pieselor fine și fragile, dar lucruri precum colierele se pot încurca grav cu alte coliere sau alte bijuterii.

Cunoașteți tipul de bijuterie pe care o cumpărați, atunci când o cumpărați. Pietrele prezintă acum atât tipuri naturale, cât și sintetice și imitate. Pietrele de imitație sunt realizate din sticlă sau plastic; pietrele naturale și cele sintetice sunt formate din pietre prețioase reale. Pietrele sintetice provin dintr-un laborator, iar cele naturale se găsesc în sol.

Păstrați-vă bijuteriile nedezvoltate punându-le doar după ce ați aplicat tot machiajul. Machiajul se va așeza în bijuteriile dvs., făcându-l să pară plictisitor și murdar. Acest lucru este deosebit de important în cazul colierelor și cerceilor.

Pentru a-și menține aspectul, aveți grijă de el pentru a nu-l păni. Bijuteriile nu trebuie purtate lângă apă. O mulțime de metale se ruginesc, se vor păni sau se vor estompa atunci când vor intra în contact cu apa. Oja limpede, aplicată într-un strat subțire, poate oferi bijuteriilor o protecție suplimentară.

În calitate de colecționar de bijuterii de costume, ar trebui să investigați starea pieselor pe care doriți să le adăugați la colecția dvs. Bijuteriile de costume realizează investiții bune și pot fi costisitoare, dar un articol care prezintă semne majore de utilizare va fi o investiție slabă a dvs. timp și bani. Investiția în calitate înseamnă că vă puteți bucura de bijuterii pentru mulți ani de acum încolo.

Îngrijirea adecvată a bijuteriilor dvs. necesită o analiză atentă. Diferitele stiluri de bijuterii afectează modul în care trebuie să fie îngrijite; un tip de metal va avea nevoie de un tratament diferit de altul, de exemplu. Procesele care pot funcționa pentru un tip de bijuterii pot fi dăunătoare altora. Dacă nu sunteți familiarizat cu modul corect de a curăța sau întreține o piesă, consultați un bijutier.

Când doriți să achiziționați o bijuterie considerabil scumpă, cumpărați un articol care vă va rămâne alături o viață întreagă. Cu cât o bijuterie este mai scumpă, de obicei înseamnă că este de calitate superioară. Când selectați o piesă, luați în considerare și diferitele stiluri disponibile. Tendințele în bijuterii pot fi trecătoare și pot avea ca rezultat piese nepurtate mai târziu. Încercați să găsiți obiecte clasice care nu se demodează niciodată.

Indiferent dacă cumpărați sau vindeți sau pur și simplu dețineți bijuterii,este intotdeauna recomandat sa cautati prima data online ( https://ivu.ro/ ) , este posibil sa gasiti chilipiruri in stare foarte buna la un pret mult mai mic decat intr-un magazine de specialitate. Poate simboliza vremurile bune sau fericirea viitoare; este sporită prin emoțiile umane.