Cutiile din carton asigura un ambalaj de incredere!

Pentru foarte multi producatori, felul in care isi ambaleaza marfa este absolut crucial, mai ales daca trebuie sa distribuie materiale delicate precum sticle de vin, fabricate din sticla, alimente sau gadget-uri cu display.

Din fericire exista si o solutie pentru cererea de cutii transport sticle, oferita de catre ipack.ro, un producator si furnizor romanesc, care asigura o intreaga gama de cutii din carton foarte rezistente.

Companiile au devenit extrem de constiente in ceea ce priveste impactul asupra mediului si incearca toate masurile pentru a le proteja de daune si alte tipuri de poluare. Mentinerea sustenabilitatii mediului este ceva de care intreprinderile se ocupa in zilele noastre. Utilizarea produselor ecologice este in crestere, deoarece oamenii inteleg importanta folosirii acestor lucruri.

Industria ambalajelor foloseste, in general, diverse tipuri de materiale, realizate in principal din plastic si articole similare. Dar aceste produse nu sunt biodegradabile si, atunci cand sunt eliminate in mod gresit, afecteaza negativ mediul. Avand o constientizare sporita a mediului, majoritatea companiilor de ambalare subliniaza acum utilizarea produselor biodegradabile. Se acorda o atentie deosebita, astfel incat materialele sa fie eliminate in mod adecvat, astfel incat sa nu provoace poluarea mediului.

Avantajele utilizarii cutiilor de carton pentru ambalare

Cutiile de carton sunt utilizate pe scara larga pentru ambalarea diferitelor tipuri de articole. Exista multe avantaje ale utilizarii acestor cutii. Unele dintre ele includ:

– Material reciclabil: Cartonul ondulat are o natura extrem de reciclabila. In timp ce unele dintre aceste cartoane sunt 100% reciclabile, altele sunt 70% – 90% reciclabile in natura. Prin urmare, acestea sunt cele mai sigure solutii de ambalare „verzi” disponibile. In acest material nu se utilizeaza inalbitori, coloranti si alte componente chimice si este de natura organica, suta la suta. Coeficientul de reciclabilitate este crescut mult cu acest material si amprenta de mediu este, de asemenea, redusa cu acest material. Asta deoarece aceste materiale sunt biodegradabile pot fi eliminate cu usurinta.

– Eficienta energetica in crearea: Cutiile din carton sunt usor de realizat necesitand o cantitate destul de mica de energie pentru acelasi lucru. Deoarece materialul este fabricat dintr-un procent ridicat de material reciclat, energia necesara pentru fabricarea cutiilor reciclate ondulate este destul de redusa in comparatie cu alte materiale. In general, pulpa copacului si aerul sunt necesare pentru realizarea acestor cutii. Costurile implicate in transportul marfurilor sunt, de asemenea, mai mici. In ansamblu, aceste materiale contribuie la economisirea de bani si energie in acelasi timp.

-Usoare: Cutiile de ambalare din carton sunt extrem de usoare. Din acest motiv, pot fi transportate cu usurinta dintr-un loc in altul fara prea mult efort. Manipularea acestor cutii este usoara, astfel incat sa puteti incarca, descarca si deplasa comod lucrurile din ele. Mai mult decat atat, aceste cutii vin in diferite forme si dimensiuni si o puteti alege pe cea care se potriveste cerintelor dvs. in cel mai bun mod.

– Proiecte personalizate: Un alt mare avantaj al cutiilor din carton este ca pot fi realizate modele personalizate pe ele. In fapt astfel de cutii pot fi folosite si pentru cadouri. Ipack.ro are o multi de cutii transport la preturi foarte avantajoase!