De ce sa apelezi la servicii profesionale de tractari?

Noi suntem serviciul vostru de tractari auto Oradea , recuperare, si transport de vehicule. La firma noastra ne propunem sa mentinem familiile si intreprinderile din zona in functiune, in ciuda problemelor sezoniere si mecanice neasteptate care vad vehiculele derapand pe drumuri, blocand, oprindu-se sau pur si simplu imbufnandu-se si refuzand sa se miste. Va dorim un drum bun, dar suntem realisti si in aceasta zi cand lucrurile nu merg asa cum ar trebui, veti fi foarte bucurosi ca ne aveti acolo drept varianta. La tractarioradea24.ro gasiti cele mai bune servicii.

Da, remorcam autoturisme, masini, si diferite alte tipuri de vehicule, dar asiguram si recuperarea completa a camioanelor de tractare, transport cu platforma si chiar deszapezire pentru persoanele care ne solicita si au nevoie de acest serviciu. Suntem veseli, profesionisti si avem experienta de care aveti nevoie pentru a ne asigura ca problemele voastre sunt rezolvate din timp si ca vehiculele voastre sunt din nou pe drum cat mai repede posibil.

De ce sa alegeti serviciile noastre de tractare auto

De ce sa alegeti serviciile noastre de tractare auto? Pentru ca aici, noi ne straduim sa ne desfasuram intotdeauna afacerea de remorcare la cele mai inalte standarde etice.Tratam fiecare client care solicita serviciile noastre de remorcare sau asistenta rutiera si membrii echipei in mod echitabil, deschis si onest si respectati pe deplin toate legile care interzic discriminarea, tratati-va reciproc in acelasi mod in care am dori sa fim tratati. Raspundeti nevoilor clientilor nostri de remorcare intr-o maniera competenta si profesionala si raspundeti la toate intrebarile voastre. Promovam serviciile noastre intr-un mod pozitiv, real si informativ si mentineti reducerile noastre promotionale atunci cand se aplica pentru schimbarea anvelopelor, porniri, tractari sau livrare de combustibil.

In caz ca nu va puteti porni masina

Daca apare o avarie in timp ce conduceti, scoateti vehiculul din trafic si fiti vizibil. Porniti imediat luminile de urgenta si, daca puteti, luati urmatoarea iesire sau, daca acest lucru nu este posibil, trageti cat mai mult in dreapta. Daca este necesar, plasati luminile de avarie in spatele vehiculului vostru. Puteti ridica capota pentru a semnala cand aveti nevoie de asistenta. Va faceti griji pentru o coliziune? Lasati masina intr-o locatie mai sigura, iesind intotdeauna pe partea pasagerului. Cu toate acestea, este de preferat sa ramaneti in vehicul cu centura de siguranta legata in timp ce asteptati ajutor, mai ales daca sunteti imobilizat intr-o zona cu trafic intens. Daca calatoriti cu copii, incuiati usile pentru a le impiedica sa paraseasca masina si asigurati-va ca sunt calde folosind patura de urgenta din trusa de depanare, daca este necesar. Ramai calm si vorbeste cu o voce blanda pentru a-i linisti.

Intretine si verifica-ti masina pentru a preveni avariile

Nimeni nu este ferit de o defectiune a masinii, dar exista cateva lucruri pe care le puteti face pentru a minimiza riscul. In primul rand, asigurati-va ca va intretineti in mod corespunzator vehiculul, mai ales in timpul frigului inghetat care afecteaza iarna. In plus, observati starea masinii voastre si acordati atentie zgomotelor neobisnuite, precum si luminilor de avertizare care pot clipi pe tabloul de bord.