Decorarea locuintei cu tablouri canvas personalizate

Cred ca in ultima perioada, ne referim de la luna martie a anului curent si pana in prezent – in contextul pandemiei de coronavirus, multumi dintre noi am realizat cat de important este sa ne simtim bine in propria locuinta, cat de important este sa ne simtim confortabil si relaxati chiar la noi acasa. Prin urmare, nu cred ca e de mirare ca si cumparaturile din sectorul home & deco au crescut in aceasta perioada.

Daca si tu te afli in aceasta situatie si nu ai gasit inca nici o solutie care sa te faca sa te simti ca acasa, la tine acasa, iti putem recomanda, ba chiar te putem sfatui sa optezi pentru o serie de tablouri canvas personalizate care sa ilustreze fie imagini cu tine si familia ta, fie lucrurile ori peisajele tale preferate.

Cum alegi cele mai bune tablouri pentru locuinta ta, mai ales pe cele personalizate?

In primul rand te sfatuim sa fii foarte atent la dimensiunea panzei de canvas, pe piata vei gasi foarte multe dimensiuni si poate esti tentat sa optezi fie pentru cea mai mica varianta, fie pentru cea mai mare…. Dar alegerea facuta fara a masura mai intai spatiul disponibil este pur si simplu gresita. Prin urmare masoara spatiul in care vei pozitiona tablou si vezi care sunt dimensiunile potrivite.

In al doilea rand, daca alegi un tablou pentru un hol ingust si inalt te sfatuim sa optezi pentru un tablou vertical, acesta se potriveste cel mai bine cu acest timp de spatiu. Bineinteles, ca poti opta pentru o serie compusa din mai multe tablouri de mai multe sau aceleasi dimensiuni.

Daca optezi pentru un tablou personalizat te sfatuim sa ai grija la imaginea pe care doresti sa o imprimi: aceasta trebuie sa fie in primul rand, de calitate, mai apoi sa iti placa si in ultimul rand sa inspire si vizitatorilor un anumit sentiment. Daca ideea te incanta si ai deja toate detaliile de mai sus in minte, si iti lipseste doar locul unde sa il personalizezi, iti recomandam cu mare drag Weframe.ro. Platforma este super usor de folosit, iar primul pas este acela de a urca in site imaginea pe care doresti sa o imprimi. Aceasta trebuie sa fie jpg, jpeg, jpe, png sau gif si aiba undeva la maxim 15 MB – suficient pentru o fotografie de calitate. Mai apoi treci la urmatorul pas, si anume selectarea dimensiunii dorite. Pori alege o panza de canvas de urmatoarele dimensiuni 35 cm X 50 cm, 50 cm X 70 cm, 70 cm x 100 cm sau 85 cm X 120 cm. Apoi ti se pregateste o simulare pe care o poti vizualiza in doar cateva secunde si iti poti avea o imagine clara a modului in care acesta va arata, bineinteles ca simularea o poti primi si pe e-mail, daca iti doresti acest lucru. Dupa finalizarea comenzii nu mai trebuie decat sa astepti tabloul acasa, lucru care se va intampla in 24 – 48 de ore de la plasarea comenzii.