Diferite tipuri de unghii artificiale

Unghiile acrilice sunt cunoscute și sub denumirea de „unghii lichide și pulbere”. Acestea sunt create folosind monomer lichid și pulbere polimerică. Ele există de mult timp, în timp ce unghiile cu gel sunt o adăugare recentă la arta unghiilor. Acrilicele roz și albe sunt tipuri mai comune. Extensia de unghii acrilice poate fi creată folosind forme de unghii (mulaje).

Unghii cu gel-

Aceste extensii sunt realizate folosind un produs gel dur. Se întăresc prin întărire sub lumină UV sau LED. Cu toate acestea, multe servicii care implică utilizarea produselor cu gel sunt numite și unghii cu gel.

foto: mineralium

Există două tipuri de gel, gel dur și gel moale. Tipul tare, odată vindecat, este suficient de puternic pentru a fi folosit pentru extensia unghiilor. Vârfurile artificiale realizate folosind un produs pentru unghii pentru a extinde unghiile dincolo de unghiile naturale, sunt cunoscute ca extensii. extensiile nu se fac niciodată folosind gelul moale. Lacuri cu gel și geluri mai groase sunt folosite pentru serviciile de suprapunere cu gel. Lacurile cu gel sunt folosite pentru manichiura cu gel. Acest tip de manichiură, atunci când este făcută profesional, este blând cu unghiile, iar lacul unghiilor rămâne intact pentru o lungă perioadă de timp, fără nicio ciobitură semnificativă.

Gelul este folosit pentru a crea extensii. Gelul vine de obicei în vase cu gel sau sticle de lac cu gel. Toate serviciile de gel sunt efectuate folosind un gel. Gelurile sunt disponibile în multe culori și toate formele necesită întărire sub U.V. sau lumină LED. Întărirea este procesul prin care fotoinițiatorii din gel sunt expuși la U.V. sau L.E.D. ușor, procesul de polimerizare face gelul dur.

împachetări din fibră de sticlă și mătase-

Ambalajele din fibră de sticlă și mătase sunt folosite în serviciile de suprapunere. Produsul este așezat deasupra unghiilor naturale. Aceste produse nu sunt suficient de puternice pentru a fi folosite în extensii, așa că sunt așezate doar peste unghiile existente pentru a le spori aspectul și strălucirea. Acest serviciu este adesea folosit pentru a repara unghiile sparte.

Aceste tratamente sporesc frumusețea unghiilor. Puteți cumpara kit unghii gel, dacă doriți să vă creați propriile unghii acrilice.