Impodobirea unui brad de Craciun in functie de culori si semnificatia acestora

culori brad de craciun

BRONZ: bani si prosperitate

Culoarea aurie este asociata cu bogatiile de odinioara. De aceea, multi oameni – pentru a atrage acea avere – folosesc aceasta culoare pentru a-si decora casa. Fie ca este pentru brad, ghirlanda, sau doar pe fetele de masa, bronzul are capacitatea de a capta aceste energii. Este o culoare care trebuie utilizata cu prudenta, deoarece trebuie amestecata cu altele, cum ar fi alb sau rosu. Acest lucru este in scopul de a genera un echilibru in ceea ce se doreste pentru anul viitor.

Cu toate acestea, pentru a evidentia finisajul metalic, este mai bine sa optezi pentru diferite nuante. Adica printr-un efect reincarcat.

Ce culori sa alegi pentru brad de Craciun?

Intainte de toate, trebuie sa alegi un brad de craciun bogat, maiestuos, iar pentru asta recomand BraziCraciun.net

TRIPLETA CULORILOR: pentru a atrage diferite binecuvantari in an

decorare brad de craciunAlegerea culorilor dintr-un brad de Craciun este importanta pentru armonizarea casei la aceasta data. Si o alternativa diferita si in conformitate cu cele mai indraznete este de a pune in aplicare trei culori in decorare.

Trio-ul de violet, rosu inchis/roz si verde jad va reinnoi complet aspectul casei tale. Cheia este modul in care il muti in spatiile tale.

  • Violetul simbolizeaza prosperitatea.
  • Culoarea verde inseamna abundenta.
  • In timp ce noile inceputuri rosii la nivel de relatii personale.

Expertii in design interior recomanda realizarea de piese centrale, cu cateva lumanari si ornamente in cascada pentru usi. Mereu incearca sa aduca o comanda la nivel cromatic. Si ca, in plus, culorile plasate sunt in conformitate cu tonurile pomului de Craciun

ROSÉ RANGE: pentru pace acasa

Rozul este o variatie de rosu, astfel incat traditiile au fost multumite si au permis mentinerea acestuia. Cu toate acestea, acest lucru ar trebui sa fie combinat cu o alta culoare, cum ar fi arginiut. Acest lucru pentru a atrage energii diferite in interiorul casei. Argintul este un element de putere, care a fost folosit in Roma antica pentru a da valoare lucrurilor. Chiar daca aurul va merge intotdeauna mai sus, argintul reprezinta vitalitatea si fericirea.

De asemenea, daca preferi, poti utiliza aceste culori in alte decoratiuni din casa. Din moment ce intelegem ca nu toata lumea este un mare fan al acestei combinatii. Cu toate acestea, cresterea rosé-ului pentru brad de Craciun ne obliga sa-l plasam pe aceasta lista.

PERGAMENT: maro pentru calm

Maro simbolizeaza calmul celui mai adult si nobletea celui care are mai putin. Acest sens este dat de popoarele antice din Irlanda de Nord. Si ca urmare a acestui fapt, a fost folosit in diferite decoratiuni pentru sezoane precum acesta.

Prin urmare, pentru brad de Craciun iese in evidenta pergamentul, deoarece este un intermediar intre alb si bej foarte vintage si super elegant. Se combina in mod natural cu aur si argint si il poti folosi prin pandantive, in lenjerie pentru a imbraca masa, candelabre si chiar pe panglica cadourilor.

Spre deosebire de culoarea bronzului, pergamentul poate fi combinat cu argint. Si este ca luminozitatea acestei culori plus opacitatea maro va face bradul sa iasa in evidenta impresionant. De asemenea, iti recomandam sa utilizezi un brad de culoare deschisa pentru a evidentia – chiar mai mult – ambele nuante.

PURPLE: culoarea adventului si rabdarea

Si pentru a termina lista de culori pentru brad de Craciun, aducem violet. Acesta este un favorit de americani. Si a fost intotdeauna asociata cu calmul, prudenta si maretia.

Desi nu este clasicul „verde si rosu”, violetul a devenit una dintre culorile preferate ale acestei epoci.

Desi nu este clasicul „verde si rosu”, violetul a devenit una dintre culorile preferate ale acestei epoci. De aceea, vedem diferite magazine la nivel national incep sa vanda ornamente cu diferite nuante de aceasta culoare.