In cat timp consumi un bidon cu apa plata 19 litri? Merita investitia?

Ce sa fac cu un bidon apa plata 19 litri acasa? Nu e mult?” – este intrebarea pe care ti-o pui atunci cand te gandesti la alegerea unui serviciu de furnizare a apei la domiciliu. Dar teama ta e nefondata, caci chiar e putin! La un calcul simplu, un bidon cu apa plata 19 litri poate fi consumat de o persoana care se hidrateaza corespunzator in aproximativ 10 zile. Astfel, serviciul de livrare a apei la domiciliu devine o solutie viabila chiar si pentru consumul domestic.

De ce sa alegi un dozator de apa la domiciliu?

Principalul motiv ar fi sanatatea! Sa te hidratezi corect este un aspect extrem de important, care are un impact direct asupra calitatii vietii tale si a tuturor membrilor familiei. Consumul unei cantitati adecvate de apa in fiecare zi te ajuta sa te mentii sanatos si sa eviti probleme precum oboseala severa, durerile de cap, cresterea greutatii corporale, tensiunea arteriala marita sau complicatii renale.

Fie ca esti acasa sau la serviciu, efectele deshidratarii iti pot afecta nu doar starea de sanatate, ci si productivitatea sau relatiile cu cei din jur. De aceea, este important sa te mentii hidratat si sa consumi cel putin 2 litri de lichide, zilnic, conform recomandarilor medicilor.

Alte motive, cel putin la fel de importante, sunt economia de timp si eliberarea de stresul mersului la cumparaturi. Astfel, prin serviciul de livrare apa la domiciliu oferit de H2On.ro, te bucuri de „elixirul vietii” fara stresul statului in trafic, timpului pierdut la cozi, in magazine. Ca sa nu mai punem la socoteala si faptul ca nu va mai trebui sa cari personal bidoanele cu apa!

apa plata 19 litri

Cat timp poti consuma un bidon cu apa plata 19 litri?

Poate ca la o prima impresie iti va parea o cantitate foarte mare de apa, pe care nu ai reusi sa o consumi. Dar ce crezi? O persoana care se hidrateaza corespunzator ajunge sa consume aproximativ 20 de litri de apa in doar… 10 zile! Astfel, pentru o familie alegerea unui bidon apa 19 litri este una care merita investitia! Nu doar ca vei face economie de bani si timp, dar vei asigura si sanatatea intregii familii. Si totul doar cu un telefon, caci de restul se ocupa H2On.ro.

H2On.ro recomanda consumarea unui bidon cu apa in 3 saptamani de la momentul desigilarii, adica un termen mai mare decat consumul indicat de specialistii in sanatate. Asa ca, nu ai motive sa te ingrijorezi ca nu vei reusi sa consumi apa in timp util.

H2On.ro te elibereaza de stres si iti asigura livrarea apei la birou sau domiciliu in aceeasi zi. Compania nu iti impune sa achizitionezi mai mult decat ai nevoie, asadar nu ofera servicii cu comanda impusa. Astfel, ai libertatea sa consumi cat si cand doresti. In plus, nu percepe taxa extra si platesti numai pentru ceea ce comanzi.

Acesta este un motiv pentru care foarte multe companii romanesti si personalitati remarcabile din toate sferele de activitate apeleaza la serviciile de furnizare apa oferite de specialisti. Fiecare bidon cu apa livrat de H2On.ro contine apa de o puritate superioara, iar fiecare dozator este rezistent, usor de folosit si estetic.

Intra pe site-ul H2On.ro, consulta gama completa de produse si alege serviciul care raspunde cel mai bine nevoilor tale.