Ingrediente-minune pentru crema anticelulitică pe care să o cumpărați cu un cod reducere notino

Fie că tocmai ți-ai descoperit celulita sau ai suferit de ea de ceva vreme, oricum, acum este momentul să faci ceva în legătură cu această. Tot ce trebuie să faci este să alegi ce tratament să foloseșți pentru a scăpa de celulita ta. Știi, cu siguranță, că dietă și puțînă activitate fizică vor fi cel mai bun medicament, dar în plus, dacă ai noroc, masajele simple cu loțiune îți pot reduce celulita.

O cremă anticelulitică bună ar trebui să conțînă cel puțîn unele dintre ingredientele de mai jos. Citiți etichetele produselor de pe site-ul notino și profitați codul de reducere notino la achiziționarea unei creme.

  1. RETINOL

Prin încurajarea creșterii colagenului, pielea tratată cu retinol poate părea progresiv mai netedă. Încercați să gășiți o loțiune sau cremă de retinol de 0,4% și folosiți-o de 3 ori pe zi.

  1. CAFEINĂ

Antioxidanții conținuți în cafea și ceai verde au efect anticelulitic datorită acțiunii lor anti-glicație (anti-îmbătrânire), anti-oxidantă, anti-adipogenă și antiinflamatoare. Crește circulația și reduce retenția de apă, doi factori care pot ajută, de asemenea, la ameliorarea aspectului de coajă de portocală al pielii.

  1. VITAMINA C

Vitamina C joacă un rol cheie în producția de colagen și ajută la repararea celulelor roșii din sânge. De asemenea, este un antioxidant, care vă protejează celulele pielii de deteriorări și îmbătrânire.

  1. L-CARNITINĂ

L-carnitină este un aminoacid natural care ajută la arderea grăsimilor și la întărirea celulelor pielii. Adesea luat că supliment, se găsește și în multe creme populare anticelulitice.

  1. PEPTIDE

Peptidele spun celulelor noastre să producă mai mult colagen – unul dintre principalele elemente de bază ale pielii. Mai mult colagen înseamnă țesut conjunctiv mai puternic și piele frumoasă. Peptidele pot fi incluse în seruri, creme hidratante și mășți.

  1. VITAMINA E

Vitamina E este un antioxidant solubil în grăsimi. Această înseamnă că este util în încetinirea proceselor care deteriorează celulele. Vitamina E este utilizată pe scară largă că medicament, cu pretenții de îmbunătățire a vindecării rănilor, reducerea țesutului cicatricial și îmbunătățirea celulitei.

ACID HIALURONIC

Corpurile noastre produc în mod natural acid hialuronic, care este esențial pentru o piele și articulații sănătoase. Adăugarea acestei componente pe piele să dovedit că o hidratează de la un nivel celular, făcându-l mai moale, mai fin și mai luminos.

  1. ULEIUL din semințe de muștar

Acțiunile sale de încălzire favorizează drenajul și circulația sângelui. Se dovedește a fi un mod natural de a trata celulita datorită proprietăților sale de îmbunătățire a circulației.

  1. ESCINĂ

S-a descoperit că escina, extrasă din castan, protejează și tonifică venele, combate inflamațiile din vasele de sânge și stimulează microcirculația. Luptă împotriva retenției de apă și, prin urmare, ajută la combaterea celulitei.

  1. ULEIUL DE NUCI

Acest ulei este ușor absorbit de pielea umană, distruge depunerile de grăsime din celule, hrănește pielea și o face mai moale, mai fină și mai tânără.

Acum că v-am echipat cu sfaturi bune, sunteți gata pentru cumpărături online și trebuie să profitați de un cod reducere notino! Această listă ar trebui să vă ofere un bun punct de plecare pentru a determina ce produse merită încercate și pe care ar trebui să le evitați.