Intareste pozitia publica a brand-ului tau

Agentia de PR Tudor Communication va ofera o serie completa de servicii si de strategii de comunicare atat pentru companii, cat si pentru branding personal, contribuind astfel la succesul oricarei companii, indiferent de domeniul de activitate. Asadar, printre acestea se regasesc si comunicatele de presa. Este important de mentionat faptul ca acestea trebuie concepute intr-o maniera care sa atraga atentia jurnalistilor si sa-i determine sa le publice in mass-media.

Astfel, veti beneficia de o varietate de servicii in obtinerea comunicatelor de presa excelente. De asemenea, comunicatul de presa va ajunge in media locala sau nationala, TV, printr-uri, radio si diferite publicatii tinta nisate. Personalul care se ocupa de realizarea comunicatelor de presa pentru compania dumneavoastra este reprezentat de o echipa de jurnalisti cu minimum 10 ani experienta in acest domeniu si totodata, agentia Tudor Communication se bucura de o comunicare excelenta cu mass-media, iar in acest fel va gasi o abordare profesionista care sa puna in valoare subiectul ce se doreste a fi comunicat. Asadar, agentia va ofera cel putin cinci aparitii media prin comunicate de presa, iar acest aspect va ajuta si la obtinerea de aparitii TV ce contribuie la cresterea notorietatii brandului, datorita numarului mare de expuneri a mesajului in randul publicului tinta.

Cine poate beneficia de comunicate de presa?

Comunicatele de presa pot fi realizate atat pentru companii, cat si pentru ONG-uri, asociatii, fundatii, anteprenori. Mai mult decat atat acestea pot prezenta informatii referitoare la realizarea anumitor evenimente, lansari, celebrarea unor momente importante si orice alte informatii relevante pentru audienta tinta. Acestea trebuie realizate intr-o maniera profesionista, astfel incat sa livreze continut relevant si clar atat pentru jurnalisti cat si pentru publicul caruia i se adreseaza.

Comunicatul de presa de impact – starneste curiozitatea jurnalistilor si a cititorilor

De asemenea, in realizarea comunicatelor potrivite companiei dumneavoastra, specialistii agentiei Tudor Communication vor avea nevoie de fotografii si materiale video calitative, realizate la o rezolutie foarte buna. Totodata, vor avea nevoie de informatii contextuale si de cele ce prezinta elemente de noutate, dar si de un scurt interviu cu reprezentantul companiei. Cu alte cuvinte, se vor solicita argumente relevante pentru realizarea unui comunicat de presa excelent, care sa ofere informatii importante publicului.

Mai mult decat atat, in redactarea comunicatelor de presa, specialistii agentiei Tudor Communication tin cont de o varietate de aspecte esentiale pentru a obtine rezultatele dorite. Asadar, vor avea in vederea alegerea unui titlu care sa straneasca curiozitatea jurnalistilor, dar si pe cea a cititorilor si vor respecta o anumita structura de redactare, care determina cititorii sa parcurga intregul comunicat. De asemenea, informatiile prezentate in cadrul acestuia trebuie sa fie de actualitate, iar mai mult decat atat, trebuie sa determine cititorii sa empatizeze cu subiectul comunicatului de presa, iar in acest fel, compania dumneavoastra se poate bucura de cresterea notorietatii si a credibilitatii brandului.