La ce se folosesc termogenicele?

Pentru multi oameni care lucreaza pentru a pierde in greutate, reducerea aportului de calorii este primul pas si cel mai important, dar  poate fi o provocare sa gaseasca timpul si motivatia pentru exercitii fizice. Suplimentele de ardere a caloriilor numite termogenice iti pot oferi energie pentru a te antrena si te pot ajuta sa arzi mai multe calorii atunci cand faci sport. Din pacate, uneori au o reputatie proasta, mai ales din cauza neintelegerii si a utilizarii gresite. Iata informatiile reale despre aceste suplimente utilizate in mod obisnuit pentru a incerca ceva nou daca pierderea in greutate este scopul tau.

Ce sunt suplimentele termogenice?

Atunci cand sunt utilizate corect, suplimentele termogenice sunt o solutie usoara si excelenta pentru a oferi energie, pentru a va stimula metabolismul si pentru a va ajuta sa ardeti mai multe calorii. Nu lasa cuvantul „termogenic” sa te sperie. Termogeneza este pur si simplu producerea de caldura, iar un supliment termogenic pur si simplu accelereaza functiile metabolice. Suplimentele termogenice contin ingrediente active pentru a realiza aceste functii metabolice. De asemenea, sunt adesea combinate cu ingrediente secundare pentru a te ajuta sa iti atingeti obiectivele de arderea grasimilor.

Ce este in arzatoarele termogenice de calorii?

Suplimentele termogenice contin de obicei o combinatie de ingrediente, dar cofeina este cea care ofera adesea proprietatile termogenice. Adesea, un ingredient principal, acea cofeina poate veni sub o varietate de forme – cafeina sintetica sau din surse naturale, cum ar fi extractul de boabe de cafea sau guarana. Preparatele pe baza de plante, cum ar fi guarana, provin din seminte similare cu boabele de cafea, dar ofera de doua ori mai multa cantitate de cofeina.

Cu toate acestea, majoritatea suplimentelor termogenice contin mai mult decat ingrediente care contin cofeina. Multe sunt formulate cu ingrediente tintite pentru a ajuta la sustinerea altor obiective, cum ar fi Slimvance, Yohimbe, Rose Hips sau altele.

Cum ar trebui sa fie folosite?

Deoarece suplimentele termogenice contin stimulenti naturali precum cofeina, cel mai bine este sa iei cea mai mica doza recomandata atunci cand incepi sa le utilizezi. Acest lucru iti va permite sa evaluezi sensibilitatea si sa ajustezi dozele in consecinta. Daca iei unul cu 30-60 de minute inainte de exercitiu, te poate ajuta sa te antrenezi mai mult si mai intens si, de asemenea, te poate ajuta sa arzi mai multe calorii. Nu trebuie sa iei niciodata mai mult decat doza zilnica recomandata si nici nu trebuie sa iei un supliment termogenic chiar inainte de a merge la culcare. Efectele sale stimulative pot face dificila adormirea si, de asemenea, pot perturba calitatea somnului.

Un supliment de energie si de stimulare a metabolismului poate ajuta foarte mult. Atunci cand sunt utilizate conform instructiunilor si impreuna cu un program de exercitii si dieta sanatoase, suplimentele termogenice pot fi un instrument excelent in arsenalul tau contra greutatii in plus si te pot ajuta sa iti sustii eforturile de scadere in greutate. Pentru a avea un mod de viata cat mai sanatos incepe prin a descoperi ce este potrivit pentru nevoile tale unice.

Avand in vedere toate acestea este recomandat sa incepi prin a gasi cele mai bune suplimente pentru tine. In felul acesta vei obtine rezultatele de care ai nevoie intr-un timp scurt si cat mai usor, vei pierde kilogramele nedorite imediat si vei obtine rezultate de luna durata.