Maternitatea si rolul ei in viata fiecarei femei

Sedintele foto pentru viitoarele mamici sunt pline de emotie, de tot felul de trairi interioare pe care mamica le are. Perioada in care femeia este gravida este una dintre cele mai frumoasa perioade din viata acesteia. Acesta este momentul cand ele traiesc mai multe emotii si stari pe perioada sarcinii. Atat pentru femeie cat si pentru barbat aceasta sedinta foto va fi plina de emotie. Aceasta este o amintire frumoasa care va ramane intodeauna vie in viata unui cuplu si cu ajutorul acestui album foto vom putea  pastra aceasta perioada unica si speciala de care cei doi tineri vor avea parte. Dragostea simtita de ambii parinti se regaseste pe fetele acestora, ei avand o bucurie de nedescris.

Gravida poate deveni emotiva, cuprinsa de tot felul de sentimente pe timpul sedintei foto, si din aceasta cauza noi vom avea grija ca viitorea mamica sa fie intr-o stare cat se poate de buna. Marea majoritate a mamicilor vor sa aiba cat mai multe amintiri din acea perioada, si acestea ajung la studio pentru a avea parte de o sedinta foto pentru femei insarcinate.

Provenienta sedintelor foto de gravida

Opinia despre sedintele foto pentru gravide este adusa din Australia si Statele Unite ale Americii iar aceste sesiuni foto au luat foarte repede amploare si in alte tari. In aceste poze parintii sunt foarte multumiti de memorarea unor perioade atat de speciale din viata lor.

Momentul oportul pentru realizarea pozelor

Pentru viitoarele mamici sesiunile foto se vor face in saptamanile 28-30 de sarcina, deoarece atunci burtica este tocmai buna pentru pozat, nefiind nici mare dar nici foarte mica. Sedintele foto se realizeaza atat cu viitoarele femei insarcinate cat si in cuplu. Pretul unei sedinte foto este de 600 lei si impreuna cu albumul fotocarte este de 850 lei. Sedinta foto va dura in jur de 60-90 de minute, asiguram 5 tinute diferite si din toate fotografiile facute, vom selecta minimum 60 dintre ele.

Pentru femeile care poarta in pantece un copil este o perioada cu adevarat minunata. Aceasta perioada va trebui rememorata deoarece atunci au loc foarte multe emotii pozitive in viata gravidei. Aceasta etapa este una deosebita pentru un cuplu, iar sedintele noastre foto ajuta la memorarea acelei perioade deosebite. Ca sa puteti avea o continuitate pentru acest albumul foto puteti apela oricand la noi, pentru o serie de sedinte foto nou-nascuti, ca amintirea sa fie una completa atat pentru copil cat si pentru parinti.

Aceste sedinte foto maternitate aduc un plus de valoare in viata dumneavoastra. Acestea va vor bucura cu fiecare moment cand veti rasfoi albumul foto deoarece acolo se regasesc amintiri frumoase, pe care le veti pretui toata viata. Pe aceste amintiri le veti putea impartasii cu cei dragi ori de cate ori simtit nevoia sa il revedeti. Aceste amintiri dureaza o viata, si sunt printre cele mai frumoase si dragi amintiri de care fiecare cuplu are nevoie, unde dragostea oferita se va transpune in copilul vostru. Puteti merge la fotograf in preajma sarbatorilor de iarna pentru sedinte foto Craciun, aceste fotografii vor aduce un plus de valoare in amintirile voastre.

Articol optimizat in motorul de cautare Google de SEO WEB MARKETING  – Advertoriale SEO.