Mobila albă – principala recomandare a specialiștilor de amenajări interioare

Dacă începi să analizezi revistele și site-urile de profil care dezbat subiectul design-ului interior, vei observa instant că elementul cel mai des întâlnit și recomandat este mobila albă. Acest lucru își are explicația pe mai multe planuri, de la aspect și până la funcționalitate practică, piesele albe de mobilier fiind o soluție salvatoare pentru orice locuință și încăpere. Începe prin a cumpăra dulapuri albe de la ExpoMob și întregul aspect al casei tale se va schimba instant: https://www.expomob.ro/dulapuri-albe!

Sunt foarte versatile

Albul este o non culoare care se potrivește la orice, în orice context, mai ales în ceea ce privește design-ul interior. Oricare ar fi direcția stilistică pe care o urmezi sau zona generală de inspirație, vei putea încadra cu succes dulapuri albe, spre exemplu, fără prea mult efort. Acestea se vor integra ușor în decorul general, completându-l și creând astfel un aspect foarte armonios.

Dau iluzia de spațiu mai amplu

Albul mărește din punct de vedere vizual, principiu care se aplică în orice domeniu artistic, nu doar în design interior. O cameră cu pereți albi va părea mereu mai mare decât una în nuanțe închise și asta pentru că lumina este captată și reflectată într-un mod foarte benefic. Același lucru se întâmplă și atunci când alegi dulapuri albe, dată fiind dimensiunea acestora, iar camera ta va părea instant mai încăpătoare, oferindu-ți posibilitatea să jonglezi cu restul elementelor.

Conturează un aspect general elegant

Culoare a purității și rafinamentului, albul din piesele de mobilier joacă un rol important și în conturarea atmosferei generale. O cameră în care albul predomină este una primitoare, liniștitoare, relaxantă, care te umple de energie pozitivă și dă voie minții să se relaxeze. În plus, îți face bine să petreci timpul și unde vei vrea să stai cât mai mult datorită beneficiilor pe care le poate avea asupra stării tale de spirit.

Sunt mai ușor de întreținut

Contrar așteptărilor, dulapurile albe se mențin mai bine în timp decât cele negre, spre exemplu, dacă le întreții corespunzător. Atât timp cât alegi piese de calitate superioară, îmbrăcate în straturi protectoare, exfolierea sau zgârieturile nu vor apărea. Mai mult decât atât, albul îți permite să observi instant orice pată, în așa fel încât să o cureți instant, înainte să devină prea veche și greu de îndepărtat. Pe de altă parte, albul camuflează mai bine praful și nu se va vedea inestetic imediat după ce îl ștergi așa cum se întâmplă în cazul pieselor de mobilier închise la culoare.

Descoperă zecile de modele de dulapuri albe disponibile la ExpoMob, alege varianta care se potrivește nevoilor și gusturilor tale și bifează astfel toate beneficiile prezentate anterior!