O afectiune complexa tratata cu celulele stem

Boala Lyme este produsa de o bacterie si poate fi transmisa la om prin intermediul muscaturii unei capuse infectate. Persoanele cele mai expuse sa faca boala Lyme sunt cele care ies la iarba verde sau care fac drumetii in zonele cu iarba si tufisuri. In Romania, zonele cu un risc mare al bolii sunt cele din partea de nord a tarii, in judetele Sibiu, Harghita, Satu Mare, Salaj, Alba, Botosani si Brasov.

Ca o persoana sa dezvolte boala Lyme trebuie sa fie muscata de o capusa infectata si sa se hraneasca cu sange timp de 36-48 de ore, astfel incat, bacteria sa intre in piele si sa ajunga in sange. De aceea, indepartarea cat mai rapida a capusii poate preveni infectarea.

 

Cu toate acestea, persoanele se pot infecta, iar pentru ele se poate face tratament cu celule stem. In acest sens, exista cazul celor sase frati care au fost tratati in India cu celule stem pentru boala Lyme. Cei sase frati odata ce au dezvoltat boala Lyme au inceput sa aiba diferite probleme de sanatate. Astfel, trei dintre frati si-au pierdut auzul, au suferit de sindromul de malabsorbtie al vitaminelor si mineralelor. In plus, patru dintre copii nu mai puteau merge la scoala din cauza sistemul imunitar deficitar, iar doi dintre ei nu mai aveau voie sa iasa din casa, din acelasi motiv.

Dupa ce parintii au incercat mai multe variante de tratament fara rezultat, au ales sa opteze si pentru tratamentul cu celule stem care le-a mai dat o sansa la viata copiilor, iar acum acestia se simt mult mai bine.

 

Daca sunteti una dintre persoanele care doresc sa afle mai multe informatii despre celulele stem si va doriti ca sanatatea copiilor sa fie asigurata, atunci cea mai buna alegere este sa optati pentru o banca de celule stem acreditata, care va poate furniza tot ceea ce trebuie sa stiti.

In prezent, banca de celule Stem Sure se bucura de un numar mare de clienti datorita serviciilor de cea mai inalta calitate si a garantiei prelevarii si prezervarii probelor in cele mai bune conditii. Astfel, intreaga familie se poate bucura de avantajele terapiilor prin intermediul celulelor stem daca va fi cazul pentru unul dintre membrii familiei.

La momentul actual, celulele stem sunt utilizate in tratamentul a peste 80 de afectiuni, iar procedura de recoltare este una simpla si are loc la momentul nasterii. Specialistii de la Stem Sure ne asigura ca sangele recoltat la nastere este cea mai importanta sursa de celule stem hematopoietice si care contine si globule rosii, leucocite, plasma si trombocite. Acestea sunt utilizate pentru regenerarea sistemului imunitar si a sangelui sanatos. Mai mult de atat, celule stem recoltate la nastere sunt flexibile in comparatie cu cele care provin din maduva osoasa si se pot adapta mult mai usor la corpul unui pacient in timpul unui transplant, astfel ca sansele de a fi respinse sunt mult mai mici.

Intra pe site si afla toate informatiile despre celulele stem, inclusiv cele legate de boala Lyme tratata cu celule stem astfel incat sa poti lua cea mai buna decizie pentru sanatatea ta si a familiei.