Policarbonat compact ondulat / trapez – performanta la pret modic

Policarbonat compact ondulat / trapez – performanta la pret modic

Policarburantul compact ondulat se foloseste mai ales pentru acoperisuri sau copertine terase, magazii si spatii depozitare, iluminatoare, etc…

Este un material pe care îl gasesti la un depozit materiale de constructii si care îmbina de minune robustetea si rezistenta la impact, cu o excelenta claritate optica si o excelenta transmisie a luminii. Este un material usor, ideal pentru aplicatiile industriale, agricole, horticole sau de bricolaj care au nevoie de un material performant.

Gama de placi policarbonat compact ondulat propune doua tipuri de onduleuri; cel clasic ondulat sub forma de valuri si placile de policarbonat compact trapez cu onduleurile în unghi sub forma de trapez. Ambele tipuri de placi vin cu o protectie de lunga durata contra razelor UV si o rezistenta si o performanta fara pereche.

Aceste placi pe cât sunt de usoare si de subtiri (doar 0.9mm), pe atât sunt de robuste si rezistente la socuri. Sunt o solutie ideala pentru înlocuirea traditionalelor placi ondulate de azbociment sau bitum aducând totodata un plus important, si anume iluminatul natural.

Placile din policarbonat compact ondulat sunt de 200 de ori mai solide decât sticla si prezinta o rezistenta exceptionala la socuri. Prezinta deci cea mai mare varietate de aplicatii expuse riscului de înghet, de vandalism sau de accidente.

Acest tip de material îsi pastreaza toate proprietatile de robustete pe o plaja mare de temperatura, aflata între minus 30 de grade si plus 130 de grade. Deci este cea mai buna solutie pentru o folosire în conditii extreme.

Poate reduce costurile legate de reparare si permite mentinerea sigurantei cladirilor, oferind un acces la acoperis.

Este de asemenea, solutia ideala pentru un numar foarte mare de aplicatii, mai ales în uzinele sau cladirile industriale. Dar se poate folosi si în serele sau caldirile agricole sau la cladirile care au un acoperis expus la conditii extreme.

Placile de policarbonat ondulat transparent asigura o transmisie excelenta a luminii si un control optim al razelor de soare. Se stie foarte bine ca lumina naturala are un efect benefic mai ales asupra spatiilor de lucru. Ne ajuta sa beneficiem de un spatiu de lucru mai productiv si permite aplicatiilor agricole sa îsi stimuleze recolta. Placile asigura în proportie de 90% o transmisie a luminii. Se vor reduce astfel si efectele de umbra si razele care ne orbesc care ne pot afecta vederea.

Placile de policarbonat ondulat si trapez sunt materiale extrem de performante care se pot folosi pentru a acoperi în întregime un acoperis, sau se poate integra unui acoperis metalic sau care poate avea o multime de alte aplicatii.