Poșetă damă, eleganță și rafinament

Cei care iubesc eleganța și rafinamentul, știu că o ținută de damă este completă doar dacă toate elementele sunt armonios asortate, inclusiv accesoriile. O poșetă de damă este un element marcant al ținutei. Nu este doar o necesitate, în care le cari obiectele de prima necesitate, ci este un accesoriu care în același timp trebuie asortată cu îmbrăcămintea, pantofii și alte accesorii complementare.

O poșetă deci, nu este atât de simplu de ales. Pornind de la faptul, că a doamnă are haine de mai multe culori, la fel va trebui să aibă măcar 3-4 poșete de diferite culori pentru a le putea asorta cu ținuta curentă.

Eleganță și stil în designul poșetelor de damă

Moda este trecătoare și este într-o continuă mișcare. Astfel și designul, forma, materialul poșetelor suferă o continuă dezvoltare. Dacă ne uităm în piața găsim o imensitate de modele disponibile, doamnele având la dispoziție variante diverse.

Moda este dictată de obicei de câțiva oameni influenți în materie, care inventează tot feluri de ciudățenii. Însă moda confecțiilor de serie, care sunt purtate de cei mulți dintre noi, nu urmărește această linie. Moda în acest sector se strecură treptat și este adaptat în limita posibilităților, în funcție de disponibilitatea materiilor prime noi pe piața de desfacere.

Calitatea materialelor poșetelor de damă

Ca la orice produs și acestor poșete calitatea este cea mai importantă cerințe. Dacă vrei să ai o poșetă de calitate, cu siguranță va trebui să alegi una din piele naturală. Pielea naturală este materialul cel mai potrivit pentru confecționarea poșetelor, pormoneelor.  Fiind un material excepțional de durabil, poșeta ta va fi bună de purtat mulți ani. Astfel achiziționând un astfel de poșetă, vei avea siguranța viitorului.

Moda fiind foarte schimbătoare, designul poșetelor poate să se schimbă de la an la an. Dacă ții neapărat să ai în garderoba ta numai poște de ultima modă, atunci nu merită să faci investiții prea mari. Astfel te poți orienta la poșete din alte materiale, cum ar fi pielea sintetică, care nu sunt atât de scumpe. Aceste poșete nu sunt calitativ mai slabe, decât cele din piele naturale, dar în același timp există o varietate imensă de posibilități de a fi utilizată, fiind foarte maleabilă, vopsibil.

Dimensiunea potrivită pentru o poșetă de damă

În funcție cum va fi folosită poșeta, este foarte important dimensiunea, compartimentarea ei. Dacă vrei o poșetă de purtat pentru toate zilele, atunci va trebui să alegi un model mai încăpător. Aceste modele în general au mai multe compartimente și de obicei sunt prevăzute și cu buzunărașe externe.

Dacă poșeta va fi folosită doar pentru evenimente, ca accesoriu la o rochie, atunci modelul trebuie să fie ceva mai gingașă, dimensiuni reduse.  În aceste modele nu încap prea multe, poate un pormoneu și un pachet de șervețele.