Vitrina de bauturi poate deveni principala atractie pe plaja, vara aceasta!

vitrina bauturi

Momentan, vremea nu prea este una de vara in tara noastra, temperaturile si precipitatiile aducand mai degraba aminte de capriciile toamnei. Cu toate acestea, in mod inevitabil, lunile iulie, august si poate chiar septembrie vor fi caniculare si vor permite romanilor sa se bucure cu adevarat de primul concediu fara restrictii pe litoral, dupa aproape doi ani.

In conditiile date, daca detineti sau administrati un restaurant, un bar, un supermarket sau orice alt tip de unitate de alimentatie publica pe faleza, trebuie sa va pregatiti asa cum se cuvine sa ii intampinati pe clienti. Iar unul dintre cele mai potrivite moduri il reprezinta achizitionarea unei vitrine de bauturi.

O vitrina de bauturi este un echipament HoReCa avand dublu rol. In primul rand, aceasta mentine bauturile racoritoare si alcoolice, fie ca vorbim despre apa, sucuri, bere sau vin, la o temperatura ideala pentru consum imediat.

In al doilea rand, respectivul dispozitiv reprezinta o modalitate eleganta si eficienta de a prezenta produsele, in speta sticlele si dozele de suc, apa sau bere, asigurand in acelasi timp accesul facil la ele. In continuare, vom vedea care sunt principalele beneficii ale acestor frigidere de mari dimensiuni, dar si de unde le puteti achizitiona la cele mai bune preturi, avand in acelasi timp garantia unor produse de calitate.

Fresco Expert, oferta variata in ceea ce priveste vitrina de bauturi

Asa cum spuneam si mai sus, principalul avantaj pe care il ofera o vitrina de bauturi este faptul ca mentine o temperatura constant rece a produselor din interior. Acest aspect este deosebit de important mai ales pe perioada sezonului cald, cu atat mai mult cu cat vorbim despre litoral.

Dupa o sesiune de plaja sau de bai in mare, sub soarele puternic, clientii vor fi insetati atat la propriu, cat si la figurat si, foarte probabil, nu se vor mai uita la cativa lei in plus si vor cumpara in mod instinctual o sticla rece de apa sau de bere spumoasa. Astfel, va puteti rotunji profiturile business-ului dumneavoastra din industria ospitalitatii, practicand adaosuri comerciale ceva mai mari la produsele de consum imediat.

In ceea ce priveste furnizorul de echipamente HoReCa, va recomandam Fresco Expert, care sustine geniul in bucatariile profesionale din Romania inca din anul 1992. Aici, gasiti o oferta variata de modele de vitrina de bauturi, de la branduri renumite la nivel international, ceea ce va garanteaza calitatea, fiabilitatea, durata indelungata de viata a produselor, dar si un consum de energie electrica relativ redus, comparativ cu productivitatea lor. Frigiderele au volume care ajung si pana la 1.200 de litri si fac parte din clasele energetice A+ sau E.

Unele dintre aceste vitrine de bauturi sunt disponibile in regim outlet, cu reduceri de cateva sute de lei, iar toate beneficiaza de garantie. Garantia Base Care (montaj, 12 luni piese de schimb si manopera) este disponibila gratuit, in timp ce garantiile Performance Care (Base Care + revizie anuala in ultimele doua luni din perioada de garantie + training utilizare + service level agreement 72 de ore) si Premium Care (Performance Care + extinderea perioadei de piese de schimb si manopera la 24 de luni + service level agreement 48 de ore) sunt disponibile contra cost.