De ce sa alegem un MB Crusher?

mb crusher

Durabilitatea este esentiala pentru o cupa de concasor cu falci care functioneaza in cele mai dificile medii. MB foloseste placa de uzura Hardox® de mai bine de 20 de ani si stie ca face fata celor mai extreme provocari.  Prin urmare, sunt mai multe motive pentru care sunt preferate cupele de la MB Crusher.

Intregul corp al galetii de concasor este fabricat cu Hardox ®  400 , un otel rezistent la abraziune, care este atat dur, cat si rezistent. Otelul Hardox ® are proprietati atat de consistente incat tolerantele sale sunt chiar mai stricte decat cele specificate in standardul EN 10029. Rezultatul? O galeata de concasor care poate rezista la multi ani de functionare si ramane in stare buna.

Pare ca nou dupa folosire. Fara timpi de nefunctionare, nimic de inlocuit

Arne Åkesson este un antreprenor suedez care opereaza de cativa ani un concasor MB BF90.3. Il foloseste in principal pentru zdrobirea betonului in lucrari de demolare. „Pur si simplu functioneaza. Practic nu exista uzura vizibila, arata ca nou. Fara timpi de nefunctionare, nimic de inlocuit. Nu as putea cere mai mult”, spune Åkesson.

Design inovator al cupei de concasor pentru o capacitate mai mare

Cand MB BF90.3 a fost brevetat si lansat in 2001, a fost o inovatie majora. Acesta a deschis oportunitati pentru o utilizare mai flexibila a echipamentelor existente, fie ca este un excavator pe senile, un incarcator cu derapoare, un incarcator frontal sau un buldoexcavator. O cupa de concasor MB se potriveste ca orice alt accesoriu standard si este alimentata de sistemul hidraulic obisnuit al masinii. Gama de galeti de concasor MB a crescut substantial fata de primul MB BF90.3, cu o capacitate de 0,9 m3 (1,18 yd3). Acum, cupele de concasor sunt disponibile de la 0,15 m3 (0,2 yd3) la un impresionant 2,3 m3 (3 yd3).

De aceea, cei care inchiriaza excavatoare in judetul Brasov cauta cupele de la MB Crusher petnru ca ofera durabilitate extinsa.

Produse de brand obtinute in urma cercetarilor amanuntite

Un alt avantaj considerabil este faptul ca MB Crusher este un brad recunoscut in acest domeniu care ofera numeroase avantaje si beneficii utilizatorilor, astfel incat acestia sa poata sa utilizeze excavatoarele pe termen lung fara probleme.

Cupele sunt obtinute in urma cercetarilor amanuntite si au la baza ore de munca ale specialistilor in incercarea de a obtine cele mai bune rezultate. Prin urmare, recomandarea este aceea de a alege de fiecare data cupe care sa ajute la amortizarea investitiilor pe termen lung. Un alt aspect de luat in calcul este faptul ca aceste cupe sunt foarte versatile.

MB Crusher ofera cupe pentru mai multe tipuri de utilizari. Ce presupune asta? Ca poti gasi atat cupe care sa ajute la sapat sau cupe care sa ajute la demolari fara sa fie nevoie sa cauti de la mai multe branduri. Acesta este un avantaj important si demn de mentionat pentru toate persoanele care isi doresc produse versatile si de buna calitate pe termen lung. Pentru cei care se ocupa de inchirieri avantajele sunt si mai mari deoarece nu vor fi nevoiti sa schimbe des cupele.