Ghid pentru incepatori: Cum se folosesc tigarile electronice?

Esti pe punctul de a renunta complet la tigarile obisnuite, dar nu-ti doresti sa renunti complet la acest viciu? Tigarile electronice pot fi o solutie in astfel de situatii, mai ales daca iti propui sa-ti protejezi sanatatea si sa ajungi intr-un punct in care vei scapa complet de acest viciu!

De ce sunt mai potrivite tigarile electronice decat cele clasice?

  • Vei ramane la finalul lunii cu mai multi bani in portofel.
  • Evitand procesul de ardere vei evita sa mai inhalezi o multime de substante nocive.
  • Vei scapa de mirosul neplacut de pe maini, gura si haine.
  • Persoanele din jurul tau nu vor mai fi obligate sa-ti suporte mirosul.
  • Ai la dispozitie o multime de arome de lichid pentru tigari electronice de care sa te bucuri.

Acestea sunt doar cateva avantaje ale kiturilor electronice fata de tigarile clasice. Aceste dispozitive au devenit la moda in scurt timp de la lansare pentru ca sunt mult mai prietenoase cu organismul nostru, ofera mai multa libertate si diversitate si sunt mult mai ieftine.

Intrebari frecvente despre tigarile electronice

  • Cum se foloseste, propriu-zis, tigara electronica?

Sa presupunem ca ai in fata o tigara electronica alimentata deja cu lichid si doresti sa vapezi. Majoritatea modelelor de tigari electronice au un sistem simplu de aprindere, tot ce trebuie sa faci este sa apesi de 5 ori butonul de start. Acesta este pasul cel mai clasic, dar in functie de nevoile tale iti poti seta intensitatea vaporilor si alte detalii interesante.

  • Ce fumez atunci cand folosesc tigari electronice?

Lichidul cu care iti alimentezi tigara electronica nu contine atat de multe substante toxice precum tigara clasica, iar procesul prin care se transforma acesta in aburi nu implica ardere. Bateria va transmite energie spre siguranta care va incalzi acest lichid, iar in urma acestui proces vor rezulta aburii cu diferite arome pe care ii vei inhala.

  • Cum imi aleg tigara electronica potrivita pentru mine?

Tigarile electronice nu sunt recomandate persoanelor care nu au fumat niciodata. Aceste dispozitive se doresc a fi o alternativa mai sanatoasa a fumatului clasic.

Atunci cand mergi intr-un magazin de tigari electronice vei putea intreba personalul de acolo despre modelele care ti se potrivesc ca incepator. De altfel, sunt o multime de forumuri si grupuri de vaperi in care poti afla o multime de detalii despre aceste produse.

SmokeMania.ro este magazinul online care iti pune la dispozitie o multime de modele de tigari electronice si accesorii pentru vapat. Acceseaza website-ul acestora si bucura-te de adevarata experienta a vapingului!