Cum pastrezi cel mai eficient amintirile care conteaza pentru tine?

Amintirile sunt comorile personale pe care le adunam de-a lungul unei vieti si povestim despre ele ori de cate ori avem ocazia. De cele mai multe ori, motivul pentru care le pastram este ca generatiile viitoare sa afle despre povestile noastre, despre istoria si trecutul nostru. Le pastram in sertare, in cufere sau in locuri special amenajate pentru acest scop.

In era moderna, amintirile nu se mai rezuma doar la mici obiecte care au o semnificatie speciala ci si la fotografii pe care le adunam de-a lungul unei vieti si le pastram in memoria telefonului. Insa, un telefon ca orice alt gadget pe care il folosim pentru a pastra fotografiile se pot deteriora si necesita inlocuire.

Cum sa iti pastrezi amintirile?

Mai exista varianta de a le stoca in cloud insa, nu toata lumea este familiarizata cu acest mediu virtual in care se pot stoca fotografii si alte lucruri importante. In plus, poate exista o limita in ceea ce priveste cantitatea de date stocate ceea ce poate deveni o adevarata problema daca iti place sa faci multe fotografii.

sursa: madira.ro

Cea mai buna modalitate pentru a pastra cele mai dragi amintiri este sa le printezi pe cele mai semnificative si sa le asezi in rame foto sau in albume care pot deveni modalitatea ideala prin care sa mai povestesti o data despre toate peripetiile prin care ai trecut.

Ramele pentru fotografii sunt cea mai buna modalitate prin care poti sa redai viata momentelor respective si sa le lasi sa fie admirate de toti cei care iti calca pragul. Cu siguranta, exista multe metode creative prin care poti sa folosesti rame foto si sa le expui in casa astfel incat sa faca parte din decorul general. Poti sa le alegi in functie de stil, culoare, marime sau preferinte si vor completa perfect orice incapere in care sunt amplasate.

Cele mai pretioase momente precum ziua nuntii, primii pasi ai copilului, prima calatorie in familie in afara tarii, prima promovare la locul de munca, toate aceste momente pot sa fie pretioase si semnificative pentru tine, asadar, alege sa le impartasesti si cu cei dragi tie.

Asigura-te ca cele mai pretioase amintiri nu se pierd niciodata

Studiile stiintifice au dovedit ca multe amintiri se pierd in campul constiintei sau se altereaza si informatiile nu mai sunt atat de clare. Indiferent daca alegi rame foto sau albume in care sa aduni cele mai pretioase amintiri, vei sti de fiecare data cum incepe o poveste intrucat vor fi acolo sa iti aminteasca de fiecare moment special.

Dar, amintirile nu trebuie doar pastrate ci trebuie create pentru copii astfel incat sa isi aduca aminte de toate activitatile interesante facute impreuna cu parintii in diverse momente ale vietii. Petrecand timpul impreuna veti aduna foarte multe amintiri care vor merita sa fie cunoscute de toti cei care va calca pragul. Alegand sa le pui in rame foto, cu siguranta vei putea sa le expui si sa povestesti de fiecare data despre amintirile care va leaga de momentele respective.