Noul GLE Coupe: top pachete speciale de dotari de confort

Vrei sa-ti achizitionezi noul model Mercedes GLE Coupe? Auto Schunn Romania iti prezinta in acest articol dotarile speciale de confort ale acestui model.

Nu mai este pentru nimeni un secret faptul că autoturismele Mercedes-Benz sunt cele mai râvnite şi cele mai apreciate maşini din zilele noastre, atât prin performanţele de neegalat, dar cât mai ales prin nivelul excepţional de confort.

Varianta Coupe a SUV-ului Mercedes GLE, este un altfel de model, remarcat îndeosebi prin eleganță, adaptabilitate la nevoile specifice șoferului și a pasagerilor săi și, nu în ultimul rând, prin confortul pe care îl oferă.

Unul dintre pachetele de dotări speciale pentru noul model Mercedes GLE Coupe este pachetul ENERGIZING, care combină într-un mod inedit dotările premium și inteligența inovativă.

Acest pachet, special creat pentru tine și pentru confortul tău, conține următoarele componente:

 • încălzirea scaunului pentru șofer și însoțitor
 • pachet AIR-BALLANCE pentru odorizare, ionizare și purificare a aerului
 • iluminat ambiental
 • informații audio cu o durată de 3 minute cu informații despre sănătate și starea de bine
 • tutoriale video pentru diverse exerciții fizice, de relaxare la volan, dar și programe de confort ENERGIZING, pentru prospeține și vitalitate.

Un alt pachet de dotări disponibil pentru tine la noul GLE Copue este pachetul ENERGIZING Plus. Acesta, pe lângă opțiunile incluse în pachetul ENERGIZING, prezentate mai sus, dispune și de alte componente premium pentru confortul tău și al pasagerilor:

 • programe de confort premium (căldură, bucurie, confort)
 • ENERGIZING Coach
 • alte programe de confort care se adaptează traficului și condiției șoferului
 • scaune multicontur cu funcție de masaj pentru șofer și pentru însoțitor
 • un pachet termic cu scopul de a oferi căldură din toate părțile autoturismului tău

Pentru mai mult confort, poți opta și pentru opțiunea de pachet AIR-Balance, care include un generator de parfum în torpedou și a unui ionizator pe partea laterală.

În plus, pentru ca tu și pasagerii tăi să vă bucurați de confort la cele mai înalte cote, noul model Mercedes GLE Coupe îți oferă și pachetul termic tip confort.

Cu acesta, atât șoferul, cât și însoțitorul se bucură de încălzirea scaunului Plus (perna și spătarul de scaun sunt incluse), dar și de încălzirea cotierelor (cotierele din uși, cele din consola centrală, dar și cele din panourile centrale ale ușilor sunt incluse).

Pentru un plus de confort, noul Mercedes GLE Coupe oferă și pachetul Confort Acustic, care ajută la reducerea seminificativă a zgomotelor exterioare, prin sticla securizantă laminată cu folie reflectorizantă pentru parbriz și geamurile laterale, dar și a altor măsuri de izolare fonică.

Tot pentru confortul tău, noul model GLE Coupe dispune și de un pachet de parcare cu cameră video de 360 de grade, cu ajutorul căruia poți parca singur sau poți lăsa mașina să se parcheze singură.

Acesta include senzori cu ultrasunete, reprezentarea obstacolelor, cum ar fi bordurile, dar și diferite perspective pentru o mai bună vizibilitate.

Alte echipări speciale de tip confort incluse în noul model Mercedes GLE Coupe sunt:

 • asistentul de interior MBUX
 • E-ACTIVE BODY CONTROL
 • Sistemul de sunet Surround Burmester High-End 3D.

Descoperă noul SUV Mercedes-Benz GLE Coupe sau noul Mercedes EQS electric la Auto Schunn Româniadealer autorizat Mercedes-Benz cu reprezentanțe în Arad, Deva, Sibiu, Suceava și Timișoara.