Cum să alegi o trupă sau un DJ pentru nunta ta

Alegerea sunetului potrivit și a amestecului de divertisment în ziua nunții voastre nu numai că vă va ajuta să stabiliți tonul, ci și să vă asigurați că invitații dvs. au o noapte de amintit. Aici, câțiva dintre cei mai importanți experți în muzică ai industriei își împărtășesc sfaturile despre cum să alegeți o trupa cover sau un DJ și ce să întrebați înainte de a lua o decizie.
Potriviți-vă trupa la stilul dvs

Când alegeți o trupă, cereți lista lor de melodii și asigurați-vă că sunt specializate în genurile care vă plac cel mai mult. Aflați politica lor despre acceptarea anumitor solicitări de melodii și care este abordarea lor de a face anunțuri pentru a vă asigura că se potrivește cu dvs. Poți întreba, de asemenea, despre ce poartă interpreții și dacă poți avea o contribuție, astfel încât estetica trupei să se potrivească cu tonul general pentru nunta ta.

Muzica live adaugă un astfel de „factor wow” în ziua ta cea mare, care este greu de reprodus cu un DJ. Trupa potrivită va crea o adevărată atmosferă de petrecere care îi va scoate pe oaspeții de pe scaun toată noaptea. Dar angajarea unei trupe este mult mai dificilă decât a găsi un DJ – de unde știi dacă trupa este potrivită? Ce detalii trebuie să știi?

Există atât de multe stiluri de formație de nuntă pentru a alege de la rock, blues, country și soul până la jazz, folk, hip hop și swing. Iată patru întrebări pe care să ți le pui atunci când cauți o formație de nuntă pentru ziua ta cea mare:
Ce poate găzdui locația dvs.?

Verificați dimensiunea și forma locației dvs. Are o scenă sau o zonă dedicată interpreților sau va trebui să sacrifici o parte din ringul de dans? Dacă aveți un spațiu mare deschis pentru recepția dvs., puteți avea confortabil o trupă cu șase până la opt interpreți. Dacă căutați un loc mai intim, poate doriți să vă limitați căutarea la trupe cu patru piese sau mai puțin. Cereți locației dvs. să vă recomande trupe, deoarece acestea vor avea experiența de a ști care se vor potrivi confortabil în spațiul dvs. de recepție.
Cine este pe lista ta de invitați ?

Când alegi o trupă pentru a cânta la nunta ta, nu te poți ghida doar după propriile tale gusturi muzicale. Pe lângă prietenii și colegii din generația ta, probabil că la recepție vor fi părinți, prieteni ai părinților și bunici. S-ar putea să fie prezenți și câțiva copii. Gândiți-vă cu atenție la tipul de muzică pe care vor dori să danseze sau doar să o asculte. Va trebui să iei în considerare o trupă suficient de flexibilă pentru a cânta ceva potrivit pentru fiecare oaspete de pe lista ta. În timpul setului, fiecare invitat ar trebui să aibă senzația că trupa cântă cel puțin o piesă special pentru el.

Sursa foto – Fotograf botez Timisoara