Rulouri exterioare ca somnul bebelusilor sa nu fie tulburat

Bebelusii sunt foarte sensibili si cele mai dragalase fiinte din lume. Un zambet de-al lor cucereste intreg universul. Cand plange bebelusul toti ai casei se mobilizeaza sa il impace.

Ca sa creasca, el are nevoie de: multa iubire, de ore complete si linistite de somn, de hrana adecvata si de ingrijire. Un bebelus plange, daca este trezit din somn si se va linisti greu.

Apartamentele sau casele pot fi plasate langa scoli, langa strazi intens circulate, langa piete sau in apropierea unor santiere. Chiar si in zone mai linistite este zgomot, de aceea, parintii bebelusului trebuie sa monteze urgent rulouri exterioare  la geamuri si micutii vor dormi linistiti.

Uneori cand copiii sunt pe punctul de a adormi, din strada se aude un straigat sau un claxon, iar adultul care ii supravegheaza trebuie sa reia munca de la capat.

Rulourile exterioare retin toate zgomotele din afara, iar in casa este liniste deplina.

Ele trebuie sa fie montate pentru ca ofera avantaje uriase locuintei, conform listei de mai jos:

-cresc valoarea locuintei, mai ales cand sunt completate de usi garaj  sigure, moderne si automatizate. In cazul in care proprietarii decid sa vanda imobilul pot obtine un pret mult mai bun datorita acestor investitii. In cazul in care nu vand, nivelul lor de securitate si de confort va fi mult mai mare.

-alcatuiesc un sistem eficient de securizare a locuintei, a persoanelor si bunurilor din ea.

-asigura intimitatea celor din casa, fiindca persoanele din afara nu pot vedea miscarile din casa respectiva. Sunt zile in care oamenii nu au timp sa isi faca ordine prin camera sau stau mai mult in pat si nu le place sa fie vazuti.

-reduc costurile la incalzire cu 10 %, fiindca datorita lor caldura este retinuta in locuinta. Valoarea respectiva a fost comunicata de specialisti care au facut numeroase studii pe case prevazute cu rulouri exterioare si case care nu aveau aceste sisteme de umbrire si de izolare.

-retin praful, noxele si microorganismele.

De dragul bebelusilor si al persoanelor dragi din casa proprietarii locuintelor sa solicite urrgent montarea rulourilor exterioare firmei cu 100 de proiecte mari si nenumarate proiecte mici si cu peste 10 000 de clienti multumiti!