Tot ce trebuie sa stiti despre cumpararea unui sistem supraveghere exterior

Toata lumea are motivele pentru care investeste intr-un sistem de supraveghere video…

Iata cateva dintre cele mai populare motive pentru a achizitiona o camera de securitate:

 

 1. Prinderea unui potential hot
 2. Monitorizati exteriorul casei
 3. Pastrarea unui control asupra a ceea ce se intampla pe propietate

Tipuri de camere supraveghere  :

 1. Prin cablu
 2. Fara fir
 3. Cu inregistrare proprie
 4. Wireless
 5. IP e Internet accesibil
 1. Cu fir

Acestea nu  prea merita mentionate, deoarece exista multe optiuni mai bune. Camerele cu fir necesita extinderea unui cablu de la unitate la un dispozitiv de inregistrare extern. In timp ce costul camerei poate parea atragator la prima vedere, odata ce adaugati tot ceea ce este necesar pentru a captura videoclipul, veti vedea ca pur si simplu nu merita.

Daca aveti o constructie noua in care aveti acces la pereti si puteti trage cu usurinta firul, puteti lua in considerare instalarea de camere cu fir, cum ar fi: o camera de detectare a miscarii, o camera de detectare a caldurii, o camera care arata iesirea, o camera cu lumina de urgenta sau o camera cu detector de fum. Vedeti mai multe modele de camere pe comenzi.

 1. Wireless

Acest tip de camera supraveghere wireless utilizeaza de obicei obiecte obisnuite de uz casnic, cum ar fi un ceas cu alarma in care emitatorul este sigilat in interior, in timp ce un receptor separat este utilizat pentru a primi video de la camera.

Utilizatorul are nevoie de un fel de dispozitiv de inregistrare pentru a documenta videoclipul care provine de la aparatul de inregistrare. In timp ce aceste sisteme raman usor accesibile, ele devin invechite la fel ca versiunile cu fir.

 1. Propria inregistrare all-in-one

Probabil un bun lucru care s-ar putea intampla  in industria de supraveghere  este camera de inregistrare proprie. Aceste sisteme utilizeaza un DVR incorporat care stocheaza videoclipul pe un card de memorie SD. Majoritatea sistemelor de auto-inregistrare utilizeaza activarea miscarii.

 1. Wireless 4G

La fel cum furnizorii de telefoane mobile au crescut latimea de banda a sistemelor lor, au reusit, de asemenea, sa inventeze mai multe modalitati de a captura video cu o camera . Pentru a accesa o camera de la distanta, utilizatorii au fost intotdeauna limitati la locurile in care este disponibil accesul la internet de mare viteza. Costul este inca un pic cam mare, dar va fi redus in viitorul apropiat. Ramane o alegere buna in ceea ce priveste securitatea .

 1. IP e Internet accesibil

Aceste sisteme utilizeaza semnalul Wi-Fi de la routerul wireless pentru a reda in flux si a primi video de la camera sa .

Sau unele sisteme folosesc PC-ul ca inregistrator si camera transmite videoclipul cu criptare digitala wireless.

In orice caz, puteti accesa de la distanta videoclipul in orice moment. Aceste sisteme utilizeaza semnalul Wi-Fi pentru a transmite videoclipul catre un receptor IP blocabil care stocheaza videoclipul pe un card de memorie SD care actioneaza, de asemenea, ca un punct de acces prin Internet.